«Oνειρεμένη» επιστροφή του Γ. Καλαϊτζάκη στο NBA

10:01 | 06/04/2022

Πέτυχε 17 πόντους στο ντεμπούτο του με τους Θάντερ και ρεκόρ καριέρας στο NBA - Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τον αγώνα με τους Μπλέιζερς

Πριν από λίγα 24ωρα, έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης υπέγραψε 20ημερο συμβόλαιο με τους Θάντερ στο NBA. Συγκεκριμένα, ο Kρητικός παίκτης για τις επόμενες 10 ημέρες θα αγωνίζεται με τους Θάντερ, με την ομάδα της Οκλαχόμα να έχει σκοπό να δώσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στον Καλαϊτζάκη, όπως έγινε κόντρα στους Μπλέιζερς τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/4).

Θυμίζουμε ότι ο κρητικός γκαρντ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο NBA με τους Μπακς του Γιάννη, φεύγοντας κάπως άδικα από τους πρωταθλητές. Στη συνέχεια των επέλεξαν οι Θάντερ αλλά για την θυγατρική τους ομάδα ''Μπλου'' στην G-league.

Λίγες ώρες μετά τα νέα δεδομένα με τους Θάντερ, ο Καλαϊτζάκης έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός, πετυχαίνοντας μάλιστα 17 πόντους στη νίκη της ομάδας του επί του Πόρτλαντ με 98-94! Επίσης είχε ένα ριμπάουντ, δύο ασίστ και τρία κλεψίματα. Ο κρητικός γκάρντ πήρε 43 λεπτά στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Οκλαχόμα και παρά το κακό πρώτο μέρος, τα πήγε περίφημα στο δεύτερο, σε μια βραδιά που τα είχε όλα, σε μία βραδιά που θα θυμάται για πάντα καθώς 3:30 πριν από το τέλος αποχώρησε τραυματίας, ευτυχώς ελαφρά.

Μια ονειρεμένη επιστροφή του Γιώργου στο NBA, σε μια ομάδα που εμπιστεύεται νέος και σε μια περίοδο που το κίνητρο δεν είναι μεγάλο.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και το εντυπωσιακό του ντεμπούτο με την φανέλα των Θάντερ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.