Οπαδοί του Αρη αποθέωσαν τις νοσηλεύτριες από την Κρήτη!

10:49 | 19/11/2020

Με ανακοίνωση του, ο «Super-3» απευθύνει τις θερμές του ευχαριστίες στις εθελόντριες νοσηλεύτριες που προσήλθαν στη Θεσσαλονίκη για να συνδράμουν στη μάχη των νοσοκομείων με τον κορωνοϊό.

Η είδηση ότι δέκα ειδικευμένες νοσηλεύτριες πέταξαν το βράδυ της Τρίτης (18/11) από το Ηράκλειο προς τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό των συναδέλφων τους στη μάχη με τον κορωνοϊό, αγκαλιάστηκε με θέρμη από την κοινή γνώμη της συμπρωτεύουσας.

Για το γεγονός πήρε θέση και ο σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη «Super-3», υπογραμμίζοντας ότι οι έδρες της πόλης είναι... τα νοσοκομεία, και μεταφέροντας τις ευχαριστίες των μελών του προς τις εθελόντριες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Super-3»:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα αγωνιστικές έδρες μέσα στην πόλη είναι ... ΤΟ ΑΧΕΠΑ, ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, ΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ... επειδή το μεγαλείο της ψυχής ενός ανθρώπου δεν έχει γένος, ένα τεράστιο respect και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις νοσηλεύτριες που άφησαν το λιγότερο επικίνδυνο περιβάλλον της καθημερινότητας τους στις πόλεις τους και ήρθανε στην πόλη εθελοντικά δείχνοντας την αλληλεγγύη τους σε έναν αγώνα ζωης. Ρισκάροντας την υγεία τους και την αγωνία των δικών τους ανθρώπων εκθέτοντας τον εαυτό τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο αυτήν την στιγμή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.