Οπαδοί του Ατρομήτου περίμεναν την αποστολή από το Ηράκλειο: «Ξεφτιλίζετε την ομάδα»

16:40 | 07/11/2021

Στο Μαζαράκη βρέθηκαν οπαδοί του Ατρομήτου και τα… έψαλλαν σε έντονο τόνο στην αποστολή της ομάδας μετά την άφιξη από την Κρήτη.

Περίπου 100 οπαδοί του Ατρομήτου επισκέφτηκαν το βράδυ του Σαββάτου το προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου περίμεναν την αποστολή να επιστρέψει από την Κρήτη, προκειμένου να εκφράσουν την δυσαρέσκεια και την απογοήτευση τους για την φετινή εικόνα και τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Ατρόμητος έπειτα από εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα αγνοεί τη νίκη, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, η εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο είναι τραγική, ενώ έμεινε και εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Μάλιστα ούτε η αλλαγή προπονητή αποτέλεσε ηλεκτροσόκ με την κατάσταση να χειροτερεύει και την υπομονή του κόσμου πλέον να έχει εξαντληθεί.

Μόλις εμφανίστηκε η αποστολή στο Μαζαράκη, οι οπαδοί τα έψαλλαν σε παίκτες και διοίκηση, ενώ η κατάσταση ξέφυγε αλλά με την παρέμβαση ψυχραιμότερων απετράπησαν τα χειρότερα.

Μέσα στην ένταση ακούστηκαν κάποιες φράσεις όπως: «Ξεφτιλίζετε την ομάδα είτε με τη συμπεριφορά σας προς τον κόσμο, είτε με την αγωνιστική εικόνα σας στο γήπεδο. Υπάλληλοι άμα δεν γουστάρετε να σηκωθείτε και να φύγετε από την ομάδα, δεν υπάρχει άλλη υπομονή . Δεν παίζει κανένας σας για την ομάδα και τον κόσμο, τιμήστε τουλάχιστον τα λεφτά που παίρνετε, αδιάφοροι, μισθοφόροι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-0: Ένας ΟΦΗ να τον πιείς στο ποτήρι!

Δείτε τα γκολ της νίκης

Οι δύο διαφορετικοί πανηγυρισμοί του Ντουρμισάι: «Εκεί αφιέρωσα τα γκολ»

Νιόπλιας: «Μπράβο στους παίκτες μου»!

Η βαθμολογία της Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.