Όπως στο πιο πρόσφατο… ραντεβού

SMS
08:53 | 07/12/2018

Ο ΟΦΗ θέλει να… επαναλάβει κόντρα στον Παναθηναϊκό ό,τι έκανε και στο τελευταίο… ραντεβού με το «τριφύλλι» στο «Γεντί Κουλέ».

Η παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι υπέρ των «πρασίνων», ωστόσο τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος έχει πάρει ορισμένες νίκες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως το τελευταίο του «διπλό» στη Super League το έχει πανηγυρίσει μέσα στη Λεωφόρο, όταν στις 19 Οκτωβρίου 2014 είχε επιβληθεί 1-2 του ΠΑΟ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο πιο πρόσφατο… αντάμωμα τους, εξάλλου, οι «ασπρόμαυροι» είχαν επικρατήσει για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου. Στις 30 Νοεμβρίου 2016 ο ηρακλειώτικος σύλλογος φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό και με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο του κέρδισε 2-1 την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι και μάλιστα με ανατροπή. Οι ηττημένοι προηγήθηκαν στο 31’ με τον Μπεργκ, αλλά στην επανάληψη ο ΟΦΗ, που τότε έπαιζε στη Football League, έφερε τα πάνω-κάτω στο ματς.

Στο 69’ ο Χαντί ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι και στο 84’ ο Όγκμποε ολοκλήρωσε το θρίαμβο για τον Όμιλο. Από το τωρινό ρόστερ σ’ εκείνο το παιχνίδι είχαν αγωνιστεί ο Κομεσίδης και ο Βουό. Παρακολουθείστε το σχετικό video με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.