Ώρα… νίκης για τον ΟΦΗ

10:28 | 09/12/2018

Ο ΟΦΗ με τον κόσμο του και τον… Μιχάλη Μπούση στο πλευρό του θέλει μόνο τη νίκη το απόγευμα (17.15) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Όμιλος στο πλαίσιο της 13ης «στροφής» της Super League φιλοξενεί το «τριφύλλι» και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα «τρίποντα» μετά από 6 αγωνιστικές. Το ζητούμενο είναι μετά τον Ολυμπιακό να κάμψει την αντίσταση και των «πρασίνων» και να «αναπνεύσει» βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Παρά το νεανικό του προφίλ ο αντίπαλος παρουσιάζεται αρκετά δυνατός την τρέχουσα περίοδο, ωστόσο αυτή η παράμετρος δε διαφοροποιεί τους στόχους του ηρακλειώτικου συλλόγου. Ο ΟΦΗ έχει μείνει χαμηλά στη γενική κατάταξη, τα περιθώρια έχουν ξεκινήσει να στενεύουν και φυσικά θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Κάθε άλλο αποτέλεσμα δεν τον… εξυπηρετεί και θα τον φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» ξέρουν καλά πως πρέπει να παρουσιάσουν πάθος, δύναμη και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν το παιχνίδι και να δουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Μια ενδεχόμενη επιτυχία, εξάλλου, θα δώσει άλλο… αέρα στην ομάδα του Παπαδόπουλου.

Στην προσπάθεια για το «τρίποντο» ο Όμιλος θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του, που αναμένεται να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ», αλλά και τον Μιχάλη Μπούση, ο οποίος πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στην Κρήτη. Ο πρόεδρος του ιστορικού σωματείου θέλησε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα σ’ αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, σε μια κίνηση που σίγουρα δίνει… ψυχολογία σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία.

Προβλήματα, βέβαια, υπάρχουν για άλλη μία φορά, αφού ο 47χρονος προπονητής δε θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Συγκεκριμένα, ο Μπολάκης παραμένει τραυματίας και ο Αραβίδης είναι ανέτοιμος.

Τη συνάντηση θα «σφυρίξει» ο Σκουλάς από την Ένωση Θεσσαλίας. Βοηθοί του θα είναι η Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής) και ο Αλεξέας (Μεσσηνίας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κουμπαράκης (Θράκης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.