Οριστικό: Στο τοπικό το Ρέθυμνο

14:47 | 03/07/2020

Στην ΕΚΑΣΚ θα αγωνίζεται οριστικά τη νέα σεζόν το Ρέθυμνο, μετά την απόφαση των ανθρώπων που «τρέχουν» τις εξελίξεις της ομάδας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Capitano.gr.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΓΟΡ, Γιάννης Καλαϊτζάκης, μίλησε στο LIVETALKS και την εκπομπή «Sold Out» και αναφέρθηκε στην απόφαση και την επόμενη μέρα του Ρεθύμνου. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι η κρητική ομάδα του χρόνου θα αγωνίζεται - εκτός απροόπτου - στο τοπικό της ΕΚΑΣΚ, μια απόφαση που είχε αποκαλύψει από τις αρχές Ιουνίου το Capitano.gr

AΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ


Συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο Ερασιτέχνης είχε επωμιστεί την απόφαση για το που θα αγωνίζεται η ομάδα. Τρέξαμε τη διαδικασία για την επόμενη μέρα της ομάδας, αλλά και για την επόμενη μέρα του μπάσκετ.

Από τη στιγμή που φεύγει ο κ.Τζομπανάκης έκλεισε η πόρτα της Basket League. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται να μαζευτεί ποσό για την παρουσία του Ρεθύμνου έστω στη Β' Εθνική, πάντα με τους όρους που είχε θέσει ο κ.Τζομπανάκης. Εμείς καταλήξαμε να κατέβουμε στο τοπικό και θα συνεχίσει να δουλεύει σε επαγγελματικά και κοινωνικά πρότυπα που είχε στη μεγάλη κατηγορία. Όλες οι δράσεις μας θα συνεχιστούν σε υψηλά επίπεδα. Ο στόχος είναι να μάθουμε στα παιδιά να αγαπάνε το μπάσκετ. Δεν θα κατεβάσουμε στο τοπικό ομάδα για να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά ομάδα με παιδιά του εφηβικού. Να αποκτήσουν εμπειρίες και να αποκτήσουμε μια καλή μαγιά για την επόμενη μέρα.

Υπάρχει και ένα «αλλά». Αν υπάρχει κάποιος στο Ρέθυμνο ή κάποια ομάδα ανθρώπων που έχουν τα χρήματα για τη Β' Εθνική, οι παραιτήσεις μας είναι στη διάθεσή τους. Όποιος ενδιαφέρεται και έχει τη δυνατότητα, εννοείται θα τον στηρίξουμε και θα του παραχωρήσουμε τη θέση μας. Εμείς πιστεύουμε ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να παίξουμε στη Β' Εθνική. Χτίζουμε την επόμενη μέρα, χτίζουμε γήπεδο, χτίζουμε από την αρχή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρέθυμνο Cretan Kings: Η επόμενη μέρα

Oλοταχώς για τοπικό το Ρέθυμνο!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.