Όταν ξαναβγάζεις τα μάτια σου... δεν έχεις τύχη!

20:15 | 17/04/2021

Πολλοί θα πουν κρίμα κι άδικο, αλλά συγχωρέστε με δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα τις περισσότερες φορές. Του Δ. Καρυωτάκη


Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Όταν θα γραφτεί η ιστορία για τη φετινή χρονιά του ΟΦΗ, θα πρέπει να έχει δυο θεματικές ενότητες: αυτά που συνέβησαν ως το 90’ κι αυτά έγιναν στην ομάδα μετά τη συμπλήρωση του κανονικού χρόνου.

Εάν εντέλει σωθεί η παρτίδα και δεν χάσει την κατηγορία ο ΟΦΗ θα καλαμπουρίζουμε με ανακούφιση για το γεγονός πως χάσαμε τόσους πολλούς βαθμούς σε χρόνο καθυστερήσεων. Εάν ο μη γένοιτο (που πια μας χτυπά με δύναμη την πόρτα) επέλθει το μοιραίο θα ξέρουμε καλά πως συνετελέσθη το κακό και όπως μνημονεύαμε το γκολ του Ναμπί, έτσι θα σιχτιρίζουμε το περάστε... σκύψτε του Ουές, που δεν την κάνει ούτε αμυντικός στο εργασιακό πρωτάθλημα!

◦ Πολλοί θα πουν κρίμα κι άδικο, αλλά συγχωρέστε με δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα - τις περισσότερες φορές- στο ποδόσφαιρο. Όπως στρώσεις συνήθως κοιμάσαι ή όπως σκύψεις εν προκειμένω πορεύεσαι! Όταν το σημερινό παιγνίδι σου δίνει το VAR όσα δεν σου έδωσε όλη τη χρονιά, όταν κατορθώνεις να αντιπαρέλθεις το πολύ κακό σου πρώτο ημίχρονο, όταν παίζεις με μια κακή ομάδα που μόνο από τύχη ή από δικό σου δώρο θα έβρισκε γκολ και το δέχεσαι μ’ αυτόν τον τρόπο,δεν σου φταίει ούτε η κακή στιγμή ( γιατί εσύ τη δημιούργησες με το « πούλημα» της μπάλας στα τελευταία 15’ ) ούτε η κακοδαιμονία των καθυστερήσεων! Η νοοτροπία που έβγαλαν οι παίκτες του ΟΦΗ από το 80’ και μετά δυστυχώς είναι νοοτροπία πολύ μικρής ομάδας, που δεν πιστεύει αυτό που κάνει και - φοβάμαι - μοιραία μιας ομάδας που δεν μπορεί να μείνει στην κατηγορία !

◦ Δυστυχώς όπως είπε κι ο κόουτς Νιόπλιας αυτά είναι παιγνίδια καρδιάς και ή βγάζεις τα... συκώτια σου στο τέλος και λυγίζεις σίδερα ή απλά βλέπεις ( και πληρώνεις ) όλα όσα έβγαζες με απίστευτη συνέπεια όλο το χρόνο και αποχαιρετάς την Αλεξάνδρεια που χάνεις! Και οι παίκτες του ΟΦΗ για μια ακόμη αγωνιστική δείχνουν καρδιά... μαρουλιού.

Κοντολογίς: οι παίκτες που με τη συμπεριφορά τους, την έλλειψη συγκέντρωσης, τα... μπαλάκια που δεν είχαν να κρατήσουν στα τόσα και τόσα φετινά παιγνίδια το αποτέλεσμα που με ιδρώτα είχαν αποκτήσει στο κανονικό 90λεπτο των παιγνιδιών, έφεραν ( και αυτοί ) την ομάδα εδώ που την έφεραν. Ας πάνε τώρα στο Αλκαζάρ να πάρουν αυτό που πέταξαν στα σκουπίδια του Γιεντί Κουλέ... όλα τ’ άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1

Νιόπλιας: «Είμαστε μία ομάδα που είχε ξεχάσει να κερδίζει»

ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1: Τα highlights του αγώνα

Η μεγάλη ευκαιρία του Σακόρ στις καθυστερήσεις!

Το τετ α τετ Νιόπλια-Χριστοδουλόπουλου


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.