Ούγκο Κάιπερς, η επόμενη αποχώρηση

SMS
16:26 | 18/05/2019

Ο Βέλγος επιθετικός, εκτός απροόπτου θα αποτελέσει εντός των επόμενων ημερών, και τυπικά την δεύτερη αποχώρηση από το ρόστερ του Εργοτέλη

Πριν από λίγες ώρες, η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοίνωσε την πρώτη αποχώρηση από το ρόστερ της περιόδου που πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε. O Στέλιος Λαμπάκης, με περιορισμένο ρόλο στην ομάδα του Ηρακλείου, ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα

Ο πρώην πλέον αμυντικός του Εργοτέλη, και ήταν ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες. Όπως έχει αναφερθεί σε πρόσφατο ρεπορτάζ του το Capitano.gr, πέρα από τον Λαμπάκη, οι Ροβίθης, Μαζουλουξής, Μπρους και Κάιπερς είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους έχουν ισχύ έως το καλοκαίρι του 2019. Όλοι οι υπόλοιποι, πέραν των δανεικών δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Οι υποθέσεις των Ροβίθη και Μαζουλουξή οδεύουν προς ανανέωση, χωρίς πάντως να θεωρηθεί κάτι σαν δεδομένο, όμως υπάρχει κλίμα ... σύμπνοιας μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών. Από την άλλη, περίπτωση του Άλμπερτ Μπρους ίσως κρατήσει αρκετές ημέρες με τον ίδιο να συζητάει και προτάσεις από άλλες ομάδες, παρ ότι στον Εργοτέλη είναι ευχαριστημένος.

Πιο ξεκάθαρα φαίνεται να είναι τα δεδομένα με τον... πολυσυζητημένο Βέλγο επιθετικό, Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Εργοτέλη, χωρίς να έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό τη σεζόν που πέρασε. Σε αντίθεση με την 1η του χρονιά που σε 30 εμφανίσεις σημείωσε 22 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προπονείται ο Κάιπερς αλλά...

Ανακοινώθηκε η πρώτη αποχώρηση από τον Εργοτέλη

Είπαν… καλό καλοκαίρι με μπουγέλο

Οι ελεύθεροι του Εργοτέλη: τι συμβαίνει με τα συμβόλαια τους

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.