Ροή Ειδήσεων

«Για τη νίκη…»

Ο Ερμής Ζωνιανών έχει υπέρ το δέον δύσκολη αποστολή για τη 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, καθώς την Κυριακή (11/02) φιλοξενείται από τον Ηρόδοτο.

17:22 | 09/02/2018

Ξεκίνησαν επίσημα οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες

Άνοιξε και επίσημα η «αυλαία» των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, με την Τελετή Έναρξης που πραγματοποιήθηκε στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας, παρά το κρύο, καθώς η θερμοκρασία στην έναρξη της διαδικασίας ήταν -2 βαθμοί Κελσίου.

16:55 | 09/02/2018

Στο Ρουέν για το πανελλήνιο ρεκόρ

Κώστας Φιλιππίδης και Κατερίνα Στεφανίδη πραγματοποίησαν εξαιρετικούς αγώνες τις τελευταίες δύο μέρες και αύριο στο Ρουέν θα επιχειρήσουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία με ρεκόρ.

16:17 | 09/02/2018

Έρχονται ... υπογραφές για το στέγαστρο του Παγκρητίου!

Δεσμεύσεις για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ηρακλείου στη συνάντηση του Δημάρχου Β. Λαμπρινού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού - στην πρώτη γραμμή το στέγαστρο του Παγκρητίου - δεσμεύσεις για Στάδιο Ελευθερίας και Λίντο - υπόμνημα για το Εθνικό Κολυμβητήριο

15:32 | 09/02/2018

Ξεκινά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης

Οι Παίδες και οι Κορασίδες παίρνουν την σκυτάλη στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.