Πάει με κίνητρο στο ΟΑΚΑ

12:20 | 08/07/2020

Μπορεί το διακύβευμα να είναι μεγαλύτερο για την ΑΕΚ, ωστόσο και ο ΟΦΗ θέλει το αποτέλεσμα για τους δικούς του λόγους.

O Όμιλος δίνει απόψε (21.30-Capitano.gr) ίσως και το δυσκολότερο παιχνίδι του από τα εναπομείναντα στα πλέι οφ, καθώς φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από την Ένωση.

Το γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» καίγονται για τη νίκη, αφού δίνουν «μάχη» με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο ερχόμενο Champions League, αυξάνει σημαντικά το βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Γιώργου Σίμου είναι έτοιμη να παλέψει απέναντι στο «δικέφαλο» και να συνεχίσει τις θετικές της εμφανίσεις.

Και ο ΟΦΗ, εξάλλου, έχει τα δικά του κίνητρα. Το βασικότερο είναι αυτό που αφορά στο κομμάτι της διαρκής εξέλιξης και βελτίωσης και οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να κάνουν ακόμη ένα «βήμα» προς τα μπρος.

Από’ κει και πέρα, ένα σημαντικό ζητούμενο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο είναι η κατάκτηση της 5ης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα του τίτλου.

Ο 42χρονος τεχνικός έχει τονίσει επανειλημμένως ότι το συγκρότημα του θέλει την 5η θέση και αυτή τη στιγμή είναι έκτο και βρίσκεται στο -2 από τον Άρη.

Φιλοδοξεί, επομένως, να καλύψει τη διαφορά και να «προσπεράσει» τους Θεσσαλονικείς για να τελειώσει τη σειρά από’ κει που την ξεκίνησε.

Στον Όμιλο σαφώς και γνωρίζουν καλά ότι η αποστολή του δε θα είναι καθόλου απλή στο Ολυμπιακό Στάδιο, όμως υπάρχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και επικρατεί η πεποίθηση πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει ν’ ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της συνάντησης.

Το «τρίποντο» επί του ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο (04/07) μπορεί να μην ήρθε, όμως η καλή εμφάνιση των «ασπρόμαυρων» έχει τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών, που θέλουν να παρουσιάσουν ανάλογη εικόνα και σήμερα στο ματς με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, ο Σίμος θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και θα «φρεσκάρει» την ενδεκάδα, καθώς οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ για την ΑΕΚ

«Για την πρώτη μας νίκη»

Ο Νέιρα ανοίγει την πόρτα των «μεγάλων» του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έστειλε την πρόταση και περιμένει


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.