Ο Νέιρα ανοίγει την πόρτα των «μεγάλων» του ΟΦΗ

Απόψεις

Ο Αργεντινός είναι ένας σύγχρονος αρτίστας και έχει όλα τα προσόντα για να μείνει στην ιστορία του Ομίλου.

Για τον Χουάν Νέιρα έχουν γραφτεί τόσα πολλά, ωστόσο ο λατινοαμερικανός πάντα βρίσκει τους τρόπους για να δίνει «τροφή» για περαιτέρω σχόλια και εκτιμήσεις.

Και κόντρα στον ΠΑΟΚ ο 31χρονος μέσος έδωσε άλλη μία «παράσταση» με την ασπρόμαυρη φανέλα, που συνδυάστηκε και με την επίτευξη ενός όμορφου γκολ.

Αναμφισβήτητα, βέβαια, το highlight του στο ματς δεν ήταν το τέρμα που σημείωσε, αλλά η φοβερή και τρομερή προσποίηση που κάνει στο ξεκίνημα της μεγάλης χαμένης ευκαιρίας του στο 96’.

Τότε που με μία κίνηση «άδειασε» Σφιντέρσκι και Τζόλη, οι οποίοι μέχρι και τώρα, όπου η αποστολή του «δικέφαλου» επέστρεψε Θεσσαλονίκη, θα προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε.

Ο Νέιρα αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία πόσο σπουδαία πάστα ποδοσφαιριστή είναι. Αποτελεί μία, αν μη τι άλλο, ποιοτική μονάδα του ΟΦΗ και έχει καταφέρει με το σπαθί του να εξελιχθεί σ’ έναν απαραίτητο-και κάτι ακόμη- παίκτη για τον Όμιλο.

Ο έμπειρος χαφ διαθέτει μάλλον ό,τι ψάχνει ένας προπονητής και αποδεικνύεται όλο και περισσότερο σοφή η κίνηση της διοίκησης να είναι υπομονετική και να τον κρατήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός «μαγεύει» στο χορτάρι, είναι ένας εξαιρετικός… κινητήριος μοχλός για τους «ασπρόμαυρους», ενώ ξεχωρίζει για την ισχυρή προσωπικότητα, τον τσαμπουκά του και τη νοοτροπία του, αφού κατά τη διάρκεια των αγώνων βγάζει απίστευτη ενέργεια και είναι έτοιμος να «πεθάνει» για τους συμπαίκτες του.

Ο Νέιρα γενικά δείχνει πως είναι έτοιμος να περάσει στο ομιλίτικο… Hall of Fame και να προσθέσει το όνομα του δίπλα σε τεράστιες μορφές του συλλόγου.

Αγωνιστικά το επίπεδο του κυμαίνεται σε υψηλά στάνταρ και το στοιχείο που θα τον καθιερώσει είναι η διάρκεια, την οποία σ’ αυτή τη «σχέση» μπορούν εύκολα να δώσουν ομάδα και ποδοσφαιριστής.

Αν, μάλιστα, καταφέρει πράγματα με τον ΟΦΗ και στην Ευρώπη, τότε ο Χουάν Νέιρα θα γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους ξένους στην ιστορία του ηρακλειώτικου συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νέιρα δεν καταλαβαίνει από διακοπές και «καραντίνες»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.