Πάει να… εκθρονίσει τον Λαμπράκη

SMS
11:52 | 05/04/2018

Είναι το βαρύ πυροβολικό του εφετινού Εργοτέλη και με τα γκολ που έχει πετύχει είναι κοντά στο να γράψει το όνομά του σε περίοπτη θέση της ιστορίας των κιτρινόμαυρων.

Ο λόγος φυσικά για τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος με το τέρμα που πέτυχε στην Καλαμαριά έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του, αν και άξιζε κάτι παραπάνωΌταν ο Κάιπερς δεν βρίσκει δίχτυα, ο εφετινός Εργοτέλης μένει με… άδεια χέρια, κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου πάντως σκόραρε, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

Με το τέρμα αυτό έφτασε τα 17 ως τώρα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Football League, πίσω από τον Μάνο που έχει 19, όμως ο Κάιπερς είναι κοντά σε ένα ιστορικό για τον Εργοτέλη επίτευγμα. 

Ο Βέλγος θέλει τρία ακόμα γκολ, προκειμένου να περάσει στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ του Εργοτέλη στις Εθνικές κατηγορίες. Τη θέση αυτή την κατέχει τώρα ο άνθρωπος σύμβολο των κιτρινόμαυρων Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος έχει 20 γκολ. Αν τα καταφέρει ο Κάιπερς, θα είναι ο μοναδικός που μπαίνει στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ του Εργοτέλη σε μια και μόνο αγωνιστική χρονιά. 

Στον εν λόγο πίνακα πρώτος και… άπιαστος είναι ο Ογκουνσότο με 85 γκολ, δεύτερος ο Λεάλ με 30, τρίτος ο Κατσικοκέρης με 25, τέταρτος ο Μπούντιμιρ με 24 (όλα στη Super League) και πέμπτος όπως προαναφέραμε ο Σταύρος Λαμπράκης με 20.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.