«Παιχνίδι» κέντρου στον ΟΦΗ

18:04 | 06/08/2020

Οι μέσοι του Ομίλου βρίσκονται στο προσκήνιο, στοιχείο που ελλοχεύει κινδύνους…

Ο ΟΦΗ δεν είναι υπερβολή πως είχε μία μεσαία γραμμή, η οποία ήταν από τις κορυφαίες της φετινής Super League 1.

Και σε ποιότητα και σε ποσότητα… Με ποδοσφαιριστές υψηλού βεληνεκούς, που ανέβαζαν πολύ το επίπεδο των «ασπρόμαυρων». Ο Γιώργος Σίμος είχε στα χέρια του πληθώρα επιλογών, οι οποίες του δημιουργούσαν ευχάριστο «πονοκέφαλο».

Από τα χαφ έχει αποχωρήσει ο Ζοάο Βίκτορ, αλλά και ο Νάστος, που αγωνιστικά είχε ουσιαστικά συμπληρωματικό ρόλο.

Το τελευταίο διάστημα, πάντως, οι μέσοι του ηρακλειώτικου συλλόγου έχουν συγκεντρώσει τα… βλέμματα πάνω τους, κάτι που δεν αποκλείεται ν’ αλλάξει τις ισορροπίες.

Το «σενάριο», δηλαδή, ο ΟΦΗ να χάσει τη «χημεία» του στο κέντρο δεν είναι απίθανό. Δεν είναι κοντινό, ούτε καν ορατό, αλλά ούτε μπορεί ν’ αποκλειστεί κιόλας το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Στο κομμάτι των… προσθαφαιρέσεων δεσπόζει φυσικά η περίπτωση του Μιγκέλ Μεγιάδο. Στις τάξεις του Ομίλου επικρατεί αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί οριστική συμφωνία με την Τσακαρίτα Τζούνιορς και το θέμα, μάλιστα, μοιάζει να έχει τελειώσει.

Όσο, βέβαια, δεν έρχονται και οι ανακοινώσεις, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, από τη στιγμή, μάλιστα, που το «πίτμπουλ» έχει συμπάθειες εντός και εκτός Ελλάδας.

Από’ κει και πέρα, τις τελευταίες ώρες κυπριακά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Βαγιεμπά Σακόρ.

Ο Νορβηγός είναι μία από τις επιλογές του συνόλου του Μαρίνου Ουζουνίδη και μένει να φανεί αν οι επαφές με τον ΟΦΗ προχωρήσουν.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων», ο οποίος έχει… θαυμαστές είναι και ο Αντίλ Ναμπί.

Το skyposports.com είχε πρόσφατα γράψει πως αρκετά κλαμπ της Championship έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, οπότε δε θ’ αποτελέσει έκπληξη αν στα γραφεία της ΠΑΕ φτάσει πρόταση.

Το τεχνικό επιτελείο είναι προετοιμασμένο φυσικά για κάθε ενδεχόμενο, όμως θα ήταν σίγουρα ρίσκο ενόψει της ερχόμενης σεζόν ο ΟΦΗ να χάσει την ομοιογένεια του στα χαφ σε τέτοιο βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σεμέντο και οι… διάδοχοι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.