«Παιχνίδι» με Μπρους!

SMS
09:42 | 06/08/2020

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Μπρους και Εργοτέλη για το μέλλον του 26χρονου Γκανέζου στην ομάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Μια νέα ομάδα ''χτίζει'' ο Γιάννης Ταουσιάνης, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αποχωρήσει, τέσσερις παίκτες έχουν αποκτηθεί έως τώρα ενώ αναμένεται να δοθεί ευκαιρία και σε νεαρούς της Κ19.

Εκτός από τα παραπάνω δεδομένα, υπάρχουν ακόμα ανοιχτά ζητήματα με παίκτες που έχουν συμβόλαιο με την ομάδα. Χαρακτηριστικότερη περίπτωση είναι εκείνη του Άλμπερτ Μπρους. Είχαμε αναφερθεί και τις προηγούμενες ημέρες ότι το θέμα με τον 26χρονο μέσο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2021, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το μέλλον του Γκανέζου στο σύλλογο.

Μια υπόθεση που δεν είναι εύκολη, με τους ''κιτρινόμαυρους'' να βρίσκονται στην κατεύθυνση να ελαφρύνουν το μπάτζετ από ένα ''βαρύ'' συμβόλαιο ενώ και ο ίδιος ο παίκτης φέρεται διατεθειμένος να έρθει σε συμφωνία, αρκεί να βρει ομάδα που να ταιριάζει με τις φιλοδοξίες του, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μια διαπραγμάτευση που κρατάει εδώ και καιρό και δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - τις επόμενες ημέρες....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υψηλοί στόχοι και... φουλ αυτοπεποίθηση

Οι πρώτες μεταγραφές, οι 12 αποχωρήσεις και οι επόμενες κινήσεις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.