​Παίκτη σαν τον Λάμπρου δεν είχε ο ΟΦΗ!

Απόψεις

Ο 24χρονος εξτρέμ που ξεχωρίζει με την ποιότητά του και η ανάγκη να αποκτηθεί ακόμη ένας εξτρέμ.

Το καλύτερο για το τέλος κράτησε ο ΟΦΗ στη μεταγραφική περίοδο. Το γράφαμε, το λέγαμε και το είδαμε το βράδυ της Παρασκευής. Παίκτη σαν τον Λάζαρο Λάμπρου ο Όμιλος δεν είχε. Ή, για να το θέσουμε καλύτερα, είχε πριν από 2 χρόνια, τον Λισάντρο Σεμέντο.

Από τότε έως σήμερα και αφού πέρασε ένας Στάρτζεον, ο ΟΦΗ αποκτά ξανά έναν ποδοσφαιριστή για τα «φτερά» που όχι μόνο ξέρει μπάλα, αλλά είναι εξαιρετικός στο παιχνίδι «ένας εναντίον ενός». Και «ένας εναντίον δύο» ακόμα καλύτερος είναι, όπως είδαμε αρκετές φορές στο φιλικό με τον Εργοτέλη.

Ο Λάμπρου είναι εξαιρετικός παίκτης. Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική. Και ο ΟΦΗ πέτυχε διάνα με την απόκτησή του για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Ειρήσθω εν παρόδω, καταλαβαίνετε γιατί ο ΠΑΟΚ τον έδωσε δανεικό. Γιατί τον πιστεύει και γιατί πιστεύει ότι στον ΟΦΗ, που θα πάρει περισσότερα παιχνίδια, μπορεί να ξεχωρίσει και να κάνει μία εξαιρετική χρονιά.

Πολλές φορές, θέλοντας και μη, τα μάτια την Παρασκευή έπεφταν πάνω στον 24χρονο ποδοσφαιριστή. Είναι το νέο απόκτημα, έκανε (ανεπίσημο) ντεμπούτο, λογικό ήταν λοιπόν να περνάει από... σκανάρισμα. Μόνο που άλλες τόσες τα μάτια έμεναν πάνω του για τις ενέργειες που έκανε. Την ταχύτητα, την ταχύτητα σκέψεις, την ποιότητα στο παιχνίδι του, τις ντρίμπλες του.

Ο ΟΦΗ θα πάρει πολλά από τον Λάζαρο Λάμπρου και αυτός θα δώσει πολλά στη νέα του ομάδα. Αδικείται βέβαια στη σύγκριση ο Καμάου, αφού η διαφορά στα δύο άκρα είναι εμφανέστατη, αλλά ας μη το «κάψουμε» το παιδί. Άλλος παίκτης ο ένας, άλλος παίκτης ο άλλος. Το θέμα και η ουσία είναι ότι ο Λάμπρου πήγε στον ΟΦΗ έτοιμος, ορεξάτος και αποφασισμένος. Και η εμφάνιση που έκανε στο φιλικό με τον Εργοτέλη φέρνει αισιοδοξία για τα καλύτερα που θα έρθουν. Δεν είναι τυχαίο που οι επικεφαλής στον ΟΦΗ πάλεψαν την περίπτωσή του και περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή για να κλείσουν τη συμφωνία.

Τα αρνητικά; Λάμπρου, Καμάου και μετά... το χάος (αν αναλογιστούμε πως ο φαν Ντάινεν θα λογίζεται περισσότερο ως φορ). Ο ΟΦΗ χρειάζεται κι άλλον εξτρέμ γιατί δεν μπορεί να βγει μία χρονιά περιμένοντας πότε θα επιστρέψει και πότε θα είναι έτοιμος ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Δεν είναι τόσο ποιοτικό το θέμα όσο ποσοτικό Μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου ο ΟΦΗ μπορεί να διορθώσει αυτή την «αρρυθμία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0

Νιόπλιας: «Με τον Άρη θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι»

Μαρινάκης: «Θα είμαστε έτοιμοι με τον Άρη»

Η πρώτη ανάρτηση του Μεγιάδο μετά την επέμβαση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.