Πάμε για 11 Σεπτεμβρίου: Οριστική η αναβολή του πρωταθλήματος!

12:52 | 17/08/2021

Όπως ήταν αναμενόμενο ούτε στη σημερινή Γενική Συνέλευση βρέθηκε λύση και έτσι δεν θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/08).

Ούτε μία στο εκατομμύριο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League, γράφαμε το πρωί, έτσι και συνέβη. Είναι οριστικό, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/08) δε θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten. Όπως συνέβη και στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ απουσίασαν από τη συνεδρίαση και έτσι δεν μπορούσε να υπάρξει η απαιτούμενη πλειοψηφία για τη να περάσει η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα συνεδριάσει εκ νέου η Γενική Συνέλευση, ωστόσο σύμφωνα με τον ΚΑΠ και να υπάρξει συμφωνία δεν γίνεται να έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα λύση, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε την πρώτη αγωνιστική στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, αφού λίγο νωρίτερα μεσολαβεί η διακοπή λόγω των αναμετρήσεων των Εθνικών ομάδων.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.