Παναχαϊκή-ΟΦΗ 0-3 / ΤΕΛΙΚΟ

14:01 | 31/03/2018

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση Παναχαϊκή-ΟΦΗ για την 24η αγωνιστική της Football League.

To Capitano.gr σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Παναχαϊκή-ΟΦΗ στην Αγυιά. 

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

80' Ολοκληρώνει και η Παναχαϊκή τις αλλαγές της, με τον Μουστακόπουλο να περνά στον αγώνα αντί του Αργυρόπουλου.

78' Τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Βουό να αφήνει τη θέση του στον Πουρτουλίδη.

78' Κίτρινη κάρτα στον Μπολάκη.

77' Πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στην επανάληψη, με τον Περογαμβράκη να δίνει στον Βουό, αυτός μπήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν κατάφερε να κάνει το πλασέ, με τους αμυντικούς να διώχνουν.

ΣΧΟΛΙΟ: Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα στα τελευταία του λεπτά, η εικόνα όμως παραμένει η ίδια. Οι γηπεδούχοι έχουν την ανούσια υπεροχή και κατοχή της μπάλας (56%-44%), χωρίς να έχουν κάνει φάση στην περιοχή του ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα από την πλευρά της δείχνει πως έχει αρχίσει να κάνει και συντήρηση δυνάμεων ενόψει πλέον του αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης με τον Άρη στο Ηράκλειο. 

72' Αλλαγή για την Παναχαϊκή, στον αγώνα αντί του Φωτάκη ο Αντωνακόπουλος.

62' Ωραίο ξαφνικό σουτ από τον Κηνυγόπουλο, ο Στρέζος με ωραία προσπάθεια θα απομακρύνει τη μπάλα. 

ΣΧΟΛΙΟ: Η Παναχαϊκή έχει μπει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και πιέζει τον ΟΦΗ προκειμένου να φτάσει σε ένα γκολ για να αυξήσει τις όποιες ελπίδες της για ένα θετικό αποτέλεσμα. Με εξαίρεση όμως τη φάση του 49’ δεν έχει καταφέρει κάτι. Ο ΟΦΗ διαχειρίζεται αρκετά καλά τον αγώνα και περιμένει την αντίπαλό του, ώστε να βγει και πάλι σε αντεπιθέσεις για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάτι καλό. 

59' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ και αυτή αναγκαστική. Στη θέση του Κουτσιανικούλη πέρασε ο Περογαμβράκης.

49' Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Παναχαϊκή, με τον Κηνυγόπουλο από δεξιά να βγάζει εξαιρετική μπαλιά προς τον Μωραΐτη, το πλασέ του οποίου κατέληξε ελάχιστα άουτ. Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στον αγώνα ως τώρα.

Με μια αλλαγή για τους γηπεδούχους ξεκινά το δεύτερο μέρος του αγώνα, καθώς στη θέση του Πολυχρόνη πέρασε ο Κυνηγόπουλος. Ο ΟΦΗ συνεχίζει με τους παίκτες με τους οποίους ολοκλήρωσε τα πρώτα 45 λεπτά. Υπενθυμίζουμε πως στο 18' έγινε αναγκαστική αλλαγή για την κρητική ομάδα, με τον Ποτουρίδη να φεύγει από τον αγώνα με πρόβλημα στο γόνατο και στη θέση του να περνά ο Βαφέας.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ: Ιδανικό πρώτο μέρος για τον ΟΦΗ. Στις τρεις από τις τέσσερις καλές προσπάθειες που είχε στον αγώνα, πέτυχε γκολ και δείχνει πως "καθαρίζει" το ματς από το πρώτο του κιόλας ημίχρονο. Η ουσία στις αντεπιθέσεις που έχει η κρητική ομάδα σε συνδυασμό με τη νευρικότητα και τα λάθη των γηπεδούχων, έχουν φέρει την αναμέτρηση να είναι απόλυτα στα μέτρα του ΟΦΗ. Ανούσια και χωρίς σημαντικές προσπάθειες η κατοχή της μπάλας που έχει η Παναχαϊκή, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

45+ Φάουλ σε καλή θέση για τους γηπεδούχους, λίγο έξω από την περιοχή, στην εκτέλεση ο Πολυχρόνης, πάνω στο τείχος η μπάλα.

44' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Και πάλι πολύ καλή αντεπίθεση για τον ΟΦΗ, μετά από κόντρα ο Κουτσιανικούλης θα φύγει μόνος του από δεξιά, θα δει τον αμαρκάριστο Μάνο αριστερά, θα του στρώσει τη μπάλα και αυτός με πλασέ θα πετύχει το 0-3!

43' Ωραία πάσα του Ελευθεριάδη προς τον Μωραΐτη, θα κόψει ο Κομεσίδης.

37' Κίτρινη κάρτα στον Ντίνα για φάουλ στον Γκίνο.

ΣΧΟΛΙΟ: Από το καλό στο καλύτερο εξελίσσεται το ματς για τον ΟΦΗ. Έχει πετύχει ήδη δυο γκολ, χωρίς να έχει δεχθεί ιδιαίτερη πίεση από τους γηπεδούχους. Πολλά και σημαντικά τα κενά που παρουσιάζει στην άμυνά της η Παναχαϊκή, τα οποία οι ταχύτατοι μεσοεπιθετικοί του Ομίλου τα έχουν εκμεταλλευθεί και είναι ο λόγος που βρίσκονται ήδη με δυο γκολ μπροστά στο σκορ. Νευρικό το παιχνίδι της Παναχαϊκής, η οποία ανορθόδοξα προσπαθεί να φτάσει στην περιοχή του ΟΦΗ.

29' Πολύ καλά στην αντεπίθεση οι παίκτες του ΟΦΗ θα βρεθούν κοντά σε τρίτο γκολ, όταν ο Μάνος από αριστερά είχε τον Μάνο δεξιά ελεύθερο, του έδωσε τη μπάλα με το σουτ του Κουτσιανικούλη να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

28' Γυριστό σουτ του Ελευθεριάδη από μακριά, η μπάλα ψηλά άουτ.

21' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Εξαιρετική αντεπίθεση για τον ΟΦΗ, με τη μπάλα να φτάνει στον Κουτσιανικούλη έξω από την περιοχή και αυτός με εξαιρετικό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για να σημειώσει το 0-2.

ΣΧΟΛΙΟ: Η λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή αρχικά όπου δεν έδειξε κόκκινη κάρτα ως όφειλε στον Σούλη, το πέναλτι που ακολούθησε από το χέρι του Μπουτζίκου στη φάση του φάουλ, το οποίο έκανε γκολ ο Μάνος, είναι και οι μοναδικές αξιόλογες στιγμές του αγώνα. Παρόλα αυτά είναι και αυτές που έχουν διαμορφώσει την κατάσταση του αγώνα μέχρι στιγμής. Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ.

18' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, στη θέση του Ποτουρίδη ο Βαφέας. Ο Ποτουρίδης θυμίζουμε πως είναι πρόβλημα στην προπόνηση της Πέμπτης, όμως συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή.

17' Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με το ανάποδο ψαλίδι του Μωραΐτη να περνά λίγο άουτ.

14' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Με την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι από τον Μάνο! 0-1!

11' Στην εκτέλεση ο Ντίνας, με τη μπάλα να κτυπά στο χέρι του Μπουτζίκου και τον διαιτητή Γρατσιάνη να δίνει ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ!

8' Ο Βουό θα βγει μόνος του στην αντεπίθεση, ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής θα βγει με τα πόδια και θα τον ανατρέψει εκτός περιοχής, αλλά με σκληρό φάουλ και όντας ο Ιβοριανός σε προφανή θέση για γκολ, σε μια φάση που θα μπορούσε ο διαιτητής να του δείξει κόκκινη κάρτα. Του δείχνει κίτρινη. Το φάουλ είναι σε πολύ καλό σημείο για τον ΟΦΗ.

Δίχως κάποια φάση ή καλή στιγμή ο αγώνας στα πρώτα του επτά λεπτά.

1' Μακρινό σουτ του Μωραΐτη αμέσως μετά τη σέντρα, η μπάλα στα χέρια του Στρέζου.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

* Περισσότεροι από 4000 θεατές βρίσκονται στο γήπεδο της Αγυιάς για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο.

Βάσει των παικτών που έχει στο αρχικό σχήμα ο Παπαδόπουλος, τερματοφύλακας είναι ο Στρέζος, αριστερά στην άμυνα ο Κοιλιάρας, δεξιά ο Μπολάκης και στο κέντρο της οι Κομεσίδης και Ποτουρίδης. Στο κέντρο οι Νάστος και Μαχαίρας, με τον Ντίνα πιο μπροστά, στα άκρα τους Κουτσιανικούλη και Μάνο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Βουό.

Ο Λεάλ δεν κατάφερε τελικά είναι στον πάγκο της ομάδας. Θυμίζουμε πως ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο στην τελευταία προπόνηση, παρόλα αυτά ήταν στην αποστολή που ταξίδευσε στην Πάτρα.

Οι συνθέσεις: 

Παναχαϊκή (Σ. Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Σωτηράκος, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μωραίτης.

Αναπληρωματικοί: Βρονταράς, Πλέγας, Αποστολόπουλος, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μακρυδημήτρης.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος):Στρέζος, Νάστος, Ντίνας, Βουό, Μάνος, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Αναπληρωματικοί: Δερμιτζάκης, Αργυρόπουλος, Βαφέας, Λεάλ, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης.

Διαιτητής του αγώνα ο Γρατσάνης (Τρικάλων), με επόπτες τους Κόλλια (Ηπείρου) και Καλαμπόκη (Αιτ/νίας).

29594378_2171773142849838_4928998302182470469_n.jpg#asset:10309

* Εντονότατη η παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΟΦΗ στη σελίδα της στο facebook.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο γήπεδο

20180331113539_198460.jpg#asset:10307

*Συνθήματα και τραγούδια από τους οπαδούς του ΟΦΗ στην Πάτρα

*H αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3, ενημέρωση από το Capitano.gr

* Στους 10 βαθμούς η διαφορά των δύο ομάδων (ΟΦΗ 57 - Παναχαϊκή 47) έπειτα από 23 αγωνιστικές. Δείτε την βαθμολογία τη Football league

*Ας θυμηθούμε τους 19 παίκτες που πήρε μαζί του στην Πάτρα ο Νίκος Παπαδόπουλος

*Σε λίγο θα έχουμε τις αρχικές ενδεκάδες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.