ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ

ΟΦΗ

Παταγώδης αποτυχία για τον ΟΦΗ, έχασε και στο Αγρίνιο (3-1) και γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό απ' το κύπελλο!

Ο Πέπε Μελ πήγε στο Αγρίνιο με συνταγή... Νταμπράουσκας και 3-5-2 και επιθετικές επιλογές όσον αφορά στα πρόσωπα της ενδεκάδας, γεμίζοντας τη γραμμή κρούσης. Λογικό, αφού ο ΟΦΗ ήθελε δύο γκολ διαφορά για να περάσει στα ημιτελικά ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η επιλογή του Ισπανού βγήκε αφού στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε 7 τελικές, οι δύο στο τέρμα και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες σε σχέση με τον Παναιτωλικό. Αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα είτε γιατί ο ΟΦΗ ήταν άτυχος είτε γιατί ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Στεργιάκης, έπιανε... τα άπιαστα.

Το τρομερό δεν είναι ότι ο ΟΦΗ ήταν άτυχος χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες. Το τρομερό είναι ότι ο Παναιτωλικός, κόντρα στη ροή του αγώνα, βρήκε γκολ. Συγκεκριμένα στο 38ο λεπτό ο Πέδρο με τακουνάκι έστρωσε στον Σέρχιο Ντίας, ο οποίος με τη σειρά του έστρωσε στον Φρεντ Ντουάρτε, που εκτέλεσε εκτός περιοχής για να νικήσει τον Μπάουμαν για το 1-0.

Ε, αυτό ήταν. Τα πόδια των παικτών του Μελ «κόπηκαν» και είναι λογικό και στα λίγα λεπτά μέχρι την ανάπαυλα ο ΟΦΗ έμοιαζε σοκαρισμένος δίχως να μπορεί να βγάλει αντίδραση.

Στο δεύτερο μέρος ο Μελ έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του. Έριξε στο ματς Ριέρα και Μοσκέρα, αλλά προκοπή δεν είδε. Αντίθετα, είδε τον Παναιτωλικό να «σκοτώνει» και τις τελευταίες ελπίδες του ΟΦΗ με τον Χατζηθεοδωρίδη να σκοράρει, στην αντεπίθεση, στο 58ο λεπτό για το 2-0.


Ο Μελ έριξε και τον Ισέκα στο παιχνίδι και δικαιώθηκε στο 72ο λεπτό όταν το νέο απόκτημα του ΟΦΗ σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα μειώνοντας σε 2-1.

Η μείωση του σκορ έφερε πίεση από τον ΟΦΗ στην άμυνα του Παναιτωλικού και δύο επικίνδυνα σουτ του Γκαγέγος που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον ρου του αγώνα. Οπου... φτωχός και η μοίρα του, όμως, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, με τον Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις, στην αντεπίθεση, να βρίσκει και τρίτο γκολ, από τον Φακούντο Πέρες.

Το 3-1 έγραψε την ιστορία του αγώνα και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό του ΟΦΗ. Ο Ομιλος ήταν καλύτερος πριν δεχθεί το γκολ και μετά ήρθε η κατάρρευση και το «αντίο» από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ποιος θα θυμάται ότι ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο; Όλοι και δικαίως θα θυμούνται την παταγώδη αποτυχία και τη συντριβή σε δύο ματς από τον Παναιτωλικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Οικονόμου, Μλάντεν, Μαλής, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε (85’ Σενγκέλια), Τσιγγάρας (85’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (70’ Μπακάκης), Τορεχόν (70’ λ.τρ. Μπρούνο Ντουάρτε), Ντίας (57’ Λιάβας), Ζοάο Πέντρο.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Τοράρινσον, Βούρος, Μπρεσάν, Αμπάντα, Γκλάζερ (46’ Ριέρα), Μπάκιτς, Νέιρα (64’ Ισέκα), Τοράλ (64’ Γκαγιέγκος), Μπάκου (54’ Μοσκέρα), Λουίζ Φελίπε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.