Ξέρει τον τρόπο

10:52 | 31/08/2019

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται απόψε από τον Παναθηναϊκό σε έναν αγώνα-πρόκληση για πολλούς λόγους.

Λίγο καιρό μετά το διπλό στο προηγούμενο πρωτάθλημα με το εμφατικό 1-3 που έδωσε ώθηση στον ΟΦΗ να σώσει τη χρονιά μέσω μπαράζ, η κρητική ομάδα πηγαίνει ξανά στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει απόψε τον Παναθηναϊκό (19:15, Novasports 2, live από το Capitano.gr), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1.

Μόνο που ο περσινός ΟΦΗ που έπαιξε στην έδρα του τριφυλλιού με τον εφετινό έχουν μεγάλες διαφορές σε πρόσωπα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η δίψα, όμως, για την ομάδα του Ομίλου είναι ίδια που θέλει να βγάλει με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή το δύσκολο πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών. Το προηγούμενο Σάββατο απέναντι στον Άρη πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, ενώ απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο θέλει να φύγει αλώβητη. Τον τρόπο τον ξέρει. Εξάλλου, έχει πάρει τον «αέρα» του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια και δη τα περσινά, όπου τον κέρδισε μέσα και έξω και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-3).

Στην αντίπερα όχθη, αρκετά νέα πρόσωπα έχει και η ομάδα του Δώνη. Οι «πράσινοι» κινήθηκαν δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι και ενισχύθηκαν, ενώ ο εφετινός στόχος τους είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός, όπως και ο ΟΦΗ, ξεκίνησαν με ισοπαλία το πρωτάθλημα (1-1 με τη Λαμία).

Ο Σίμος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Το αποψινό ματς έχει και μία σημαντική ιδιαιτερότητα. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σίμος πριν από 20 χρόνια είχε γίνει επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό και φόρεσε τη φανέλα του στην Α’ Εθνική τρεις φορές. Η τελευταία ήταν το Μάιο του 1999, ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-3.

Φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό, τον βρήκε επτά φορές αντίπαλο. Δεν νίκησε ποτέ και όσο έχει παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό, 496 αγωνιστικά λεπτά, η εκάστοτε ομάδα του δεν σκόραρε ποτέ!

Νίκες Παναθηναϊκού: 52

Ισοπαλίες: 19

Νίκες ΟΦΗ: 11

Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό

Νίκες Παναθηναϊκού: 31

Ισοπαλίες: 7

Νίκες ΟΦΗ: 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ

Με Περέα κόντρα στον ΟΦΗ

Ποια κανάλια δείχνουν τα σημερινά ματς της 2ης αγωνιστικής

Αναλυτικά όλη η ατζέντα του Σαββάτου

Ο... ποδοσφαιριστής Γιώργος Σίμος και ο προπονητής Γιώργος Δώνης!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.