Οριστική διακοπή - τέσσερις του Ηροδότου στο νοσοκομείο!

18:54 | 13/05/2018

Ο διατητής Τάσης διέκοψε οριστικά, όπως αναμενόταν, το παιχνίδι του Αστέρας Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο. Στο Νοσοκομείο για εξετάσεις μεταφέρθηκαν ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, ο συνεργάτης του, κ. Ξυδάκης και οι ποδοσφαιριστές, Μιχάλης Φραγκουλάκης και Βαγγέλης Μωραΐτης.

Διακόπηκε οριστικά το ματς της Αστέρας Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο κι ενώ βρισκόταν στο ημίχρονο και δεν υπήρχε σκορ (0-0). Οι άνθρωποι της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού, μάλιστα, θα πάρουν σε λίγο και το φύλλο αγώνα για να δουν τι έγραψε αναλυτικά ο Τάσης. 

  • Στο νοσοκομείο για εξετάσεις 

Το ασθενοφόρο, εξάλλου, παρέλαβε τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, το συνεργάτη του, κ. Ξυδάκη και τους παίκτες Μιχάλη Φραγκουλάκη και Βαγγέλη Μωραΐτη, που χτυπήθηκαν περισσότερο. Αυτή την ώρα υποβάλλονται σε εξετάσεις στο Νοσοκομείο Πύργου για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους. 

  • Διανυκτέρευση στην Πάτρα

Η αποστολή του Ηροδότου ετοιμάζεται σιγά-σιγά για την αποχώρησή της από το γήπεδο και θα διανυκτερεύσει στην Πάτρα. Και οι τραυματίες, μάλιστα, αναμένεται να μεταφερθούν από τον Πύργο σε Νοσοκομείο της περιοχής, αφού οι "κυανόλευκοι" έχουν υποβάλλει σχετικό αίτημα στους γιατρούς, ώστε να είναι κοντά με τους τέσσερις άτυχους.  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.