«Πανστρατιά» σωτηρίας!

Mπασκετ

To ''Hράκλειο'' αντιμετωπίζει το Κορωπί την Κυριακή (20/05 - 5μ.μ) στα ''Δύο Αοράκια'' σε έναν αγώνα χωρίς... επιστροφή!

Έτσι, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλείου θα αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής (Νότιος όμιλος), για την παραμονή της. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις και οι μεγάλες εντός έδρας νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος, έδωσαν την θέση τους στην χαλάρωση, και τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Πλέον, το ''Ηράκλειο'' παίζει την σωτηρία του απέναντι στο Κορωπί και χρειάζεται τον φίλαθλο κόσμο της πόλης στο πλευρό του.

H μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια έχει φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα του Γιώργου Μακράκη που πλέον χρειάζεται την νίκη ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή. Ψάχνει την 13η νίκη του στο πρωτάθλημα που θα αποδειχθεί... γούρικη. Αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι το Παγκράτι θα κερδίσει τον αδιάφορο βαθμολογικά Τρίτωνα, τότε, το ροζ φύλλο αγώνα είναι το μόνο αποτέλεσμα που κρατάει την ομάδα στην κατηγορία. Αν το ''Ηράκλειο'' ηττηθεί, τότε χρειάζεται ένα... δωράκι από τον αγώνα του Παγκρατίου.

  • ''Παρών'' ο Μποχωρίδης

Οι τραυματισμοί βασικών παικτών είναι ένας από τους λόγους της καθίζησης του ''Ηράκλειο''. Ο τραυματισμός του Σταμπουλή αλλά και εκείνος του Μποχωρίδη περιόρισαν κατά πολύ τις λύσεις στα τελευταία παιχνίδια. Ο Μποχωρίδης αγωνίστηκε λίγο με τον Τρίτων όμως στο ματς της Κυριακής αναμένεται να είναι έτοιμος. Ίσως, βοηθήσει την ομάδα μετά από τον... Φεβρουάριο και ο Σταμπουλής. Στο επίκεντρο η ανάταση της ψυχολογίας οι τελευταίες προπονήσεις. Δεν θα βοηθήσει όμως ο Παπαδάκης ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα.

  • Το κάλεσμα της διοίκησης

''Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να δώσει δυναμικό παρών στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Β Εθνικής με αντίπαλο το Κορωπί αυτή την Κυριακή στις 17:00 μ.μ στα 2 Αοράκια. Η παρουσία του κόσμου κρίνεται απαραίτητη στην προσπάθεια μας να φτάσουμε στην πολυπόθητη νίκη που θα μας εξασφαλίσει την παραμονής μας στην κατηγορία.

Υ.γ Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Δειλινού για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ. Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση καθώς και στην ομάδα του Εργοτέλη.

Υ.γ 1. Σας υπενθυμίζουμε ότι στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει ο τελικός στον διαγωνισμό τριπόντων που θα αναδείξει τον μεγαλο νικητή με έπαθλο ένα ταξίδι στην Ρώμη για δύο άτομα, προσφορά του ROUND TRAVEL.''

 Μάλιστα, υπάρχει έντονη κινητοποίηση τις τελευταίες ημέρες από πρώην και νυν παράγοντες του Ομίλου.

Βαθμολογία (σε 29 αγώνες):

1. Ιωνικός Νικαίας 57 (28-1)
2. Διαγόρας Δρυοπιδέων 51 (22-7)
——————————————–
3. Ιπποκράτης Κω 49 (20-9)
4. Τρίτων 46 (17-12)
5. Πρωτέας Βούλας 45 (16-13)
6. ΓΣ Μάνδρας/Νικηφόρος 44 (15-14)
7. Πανερυθραϊκός 44 (15-14)
8. Δάφνη Δαφνίου 42 (13-16)
9. ΚΑΟΚ Κορίνθου 41 (12-17)
10. Ηράκλειο 41 (12-17)
11.Παγκράτι 41 (12-17)
12. Κορωπί 40 (11-18)
——————————————–
13. Πανελευσινιακός 40 (11-18)
14. Κηφισιά 39 (10-19)
15. ΕΦΑΟΖ 38 (9-20)  
16. Ίκαρος Νέας Σμύρνης 38 (9-20)


Η τελευταία αγωνιστική (20 /05)

  • Ν. Κηφισιά – Ιπποκράτης Κω
  • ΕΦΑΟΖ – Πανελευσινιακός
  • Πανερυθραϊκός – Ικαρος Ν. Σμύρνης
  • Πρωτέας Βούλας – Ιωνικός Νικαίας
  • ΚΑΟΚ – Δάφνη Δαφνίου
  • Παγκράτι – Τριτων
  • Ηράκλειο -Κορωπί
  • Μάνδρα – Διαγόρας Δρυοπιδέων
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.