​Πάντα και οι πωλήσεις στο προσκήνιο

ΟΦΗ

Στο εφετινό μεταγραφικό «πάρε-δώσε» ο ΟΦΗ θα βάλει στο ζύγι ό,τι προκύψει και θα κινηθεί αναλόγως το συμφέρον του.

Τα μεταγραφικά καλοκαίρια δεν έχουν μόνο προσθήκες, αλλά και πωλήσεις. Στον ΟΦΗ έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, με χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των Φιγκεϊρέντο, Στάρτζεον κ.α., δεν αποκλείεται να συμβεί και εφέτος.

Πωλητήριο δεν έχει μπει σε κάποιον παίκτη συγκεκριμένα, αλλά δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική τονίζοντας πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια έτσι όπως σκέφτεται τον ΟΦΗ της νέας περιόδου.

Όπως έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν, φαν Ντάινεν και Καμάου είναι δύο ποδοσφαιριστές που απαγοήτευσαν στο σύνολο με τις εμφανίσεις τους και δεν έκαναν τη διαφορά. Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με την Κρητική ομάδα, αλλά θέση στη βασική ενδεκάδα δεν θα βρουν εύκολα και θα πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ αλλάζοντας άρδην την εικόνας του για να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη του προπονητή. Σε αυτούς θα μπορούσε να προστεθεί και ο Ουές, για τον οποίο ο ΟΦΗ δεν θα έλεγε «όχι» σε μία ενδεχόμενη πρόταση να πουληθεί.

Το θέμα είναι ότι ο Όμιλος δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν υποψήφιο αγοραστή, αρκεί η όποια πρόταση να είναι συμφέρουσα για τον σύλλογο. Είναι εύκολο να λέμε ότι ο φαν Ντάινεν και ο Καμάου δεν είναι στα πλάνα και δεν «χωράνε» στον ΟΦΗ, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχουν συμβόλαια σε ισχύ πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη φόρμα. Να μείνουν ελεύθεροι ακολουθώντας το παράδειγμα Σελίμοβιτς είναι απίθανο (γιατί κοστίζει και δεν συμφέρει), άρα για να μπορούμε να μιλάμε για πιθανή αποχώρηση θα πρέπει να έρθει και η κατάλληλη πρόταση.

Αυτή είναι η μία όψη. Η άλλη αφορά προτάσεις που δεν αποκλείεται να προκύψουν για βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο «μουντιαλικός» Επασί είναι μία τέτοια περίπτωση και αυτή τη στιγμή είναι το πιο «hot» όνομα.

Το δεδομένο είναι ότι στο εφετινό μεταγραφικό «πάρε-δώσε» ο ΟΦΗ θα βάλει στο ζύγι ό,τι προκύψει και θα κινηθεί ανάλογα με το συμφέρον του. Έτσι κι αλλιώς είμαστε ακόμα αρχές Ιουνίου και έχουμε μπροστά μας όλο το (μεταγραφικό) καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένας «Γκαγιέγος» που θα επαναφέρει την ισορροπία στο κέντρο

Η άμυνα, ο Βούρος και οι προσθήκες


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.