ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον για Κουαλιάτα από MLS

11:00 | 03/11/2022

Μία ομάδα του MLS φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον Νικολάς Κουαλιάτα, με συνέπεια το περιβάλλον του παίκτη να έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του ΠΑΟΚ για τον 23χρονο Ουρουγουανό.

Ο Νικολάς Κουαλιάτα δεν έχει βρει τη θέση και το ρόλο που θα περίμενε στον ΠΑΟΚ και ενδέχεται να μην ολοκληρώσει τη χρονιά στο σύλλογο.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδα του MLS και έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές. Μάλιστα, το περιβάλλον του παίκτη φέρεται να βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του "δικεφάλου". Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αμερικανοί ίσως προσφέρουν έως και 2.000.000 ευρώ, ποσό που είναι αυξημένο κατά 200.000 σε σχέση με τα χρήματα που δόθηκαν από τον Δικέφαλο στη Μοντεβίδεο Γουόντερερς για την αγορά του το περασμένο καλοκαίρι.

Από την ΠΑΟΚ δεν έχει προκύψει κάτι μέχρι στιγμής για τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τη στάση της ομάδας ή ότι το υπερατλαντικό ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί, εν τέλει, σε πρόταση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.