ΠΑΟΚ-ΠΟΑ: Ματσάρα και ισοπαλία... με νικητή τον ΠΟΑ

18:09 | 25/02/2023

Χορταστικό το ντέρμπι στον Κρουσώνα που έληξε χωρίς νικητή (2-2), αλλά κερδισμένο τον ΠΟΑ που διατήρησε το +4 από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α1.

Το σκορ άνοιξε νωρίς με τον ΠΟΑ να παίρνει το προβάδισμα στο 9ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Ρουμπάκης κέρδισε το φάουλ από τα αριστερά, το εκτέλεσε ο Κερμενίδης με τον Ικεότσα να πιάνει την κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ.

Ο ΠΟΑ συνέχισε να έχει τον έλεγχο και τις ευκαιρίες για το 0-2, αλλά ο ΠΑΟΚ βρήκε την ισοφάριση με το γκολ του Γαρεφαλάκη, ενώ στο 63ο λεπτό ήρθε η μεγάλη ανατροπή για το 2-1 των γηπεδούχων. Ένα λεπτό πριν από το γκολ του ΠΑΟΚ ο ΠΟΑ είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για να ξαναπάρει το προβάδισμα.

Η ομάδα του Ατσαλένιου αύξησε την πίεση για να φτάσει στην ισοφάριση και το κατάφερε στο 86ο λεπτό. Ο Φώτης Καϊμακαμούδης, που είχε μπει ως αλλαγή, σκόραρε με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στις καθυστερήσεις το συγκρότημα του Πίτσου άγγιξε το διπλό σε μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Γιακουμάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έλειψαν τα παράπονα για τη διαιτησία από τον ΠΟΑ, ο οποίος μάλιστα διαμαρτύρεται για πέναλτι. Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα στα social media των «πράσινων»: «Το θέατρο του παραλόγου βιώνουμε στον Κρουσώνα, με τον διαιτητή να μην καταλογίζει ένα πέναλτι που είναι το λιγότερο πεντακάθαρο. Μια αδιανόητη απόφαση πραγματικά!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.