ΠΑΟΚ: Στην Φινλανδία το χειρουργείο του Εκόνγκ

14:00 | 27/02/2024

Ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ θα χειρουργηθεί σήμερα από γιατρό της επιλογής του για να ξεπεράσει την βαριά θλάση 3ου βαθμού στο δεξί του πόδι.

Οι εξετάσεις που έκανε ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις για βαριά θλάση που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση.

Ο Νιγηριανός θα μπει την Τρίτη (27/2) στο χειρουργείο και όπως επέλεξε ο ίδιος η επέμβαση θα γίνει στην Φινλανδία από ειδικό γιατρό.

Όπως αποδεικνύεται ο Εκόνγκ τραυματίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε η Νιγηρία στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Έμεινε εκτός από το τελευταίο παιχνίδι στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης με την Γουινέα Μπισάου αλλά επανήλθε και έπαιξε τραυματίας σε όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης. Μάλιστα σκοράροντας σημαντικά γκολ για την Εθνική του αναδείχθηκε ως ο MVP του Κόπα Άφρικα.

Το θέμα είναι ότι ο παίκτης δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου λογικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Γεγονός που έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου που λογικά θα κινηθούν για να απαιτήσουν αποζημίωση από την Ομοσπονδία της Νιγηρίας.

Βέβαια το θέμα είναι ότι δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στα στόπερ για το οποίο θα πρέπει να βρει λύσεις ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.