Παπαδόπουλος: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω»

22:12 | 15/12/2018

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν μπορούσε να εξηγήσει την οπισθοχώρηση των παικτών του στο τελευταίο ημίωρο του ματς με τον Αστέρα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε πως το συγκρότημα του ξεκίνησε πολύ καλά, όμως στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη οι παίκτες του δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους και οι Αρκάδες έφτασαν στην ανατροπή.

Αναλυτικά τόνισε:

«Σ’ ένα παιχνίδι που καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου πήγε όπως το θέλαμε, γιατί ξέραμε ότι ο Αστέρας είναι μια ποιοτική ομάδα με κατοχή μπάλας, καταφέραμε και προηγηθήκαμε. Ξεκινήσαμε καλά και το δεύτερο ημίχρονο, αλλά αδικαιολόγητα για 25-30 λεπτά η ομάδα έμεινε πολύ πίσω.

Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, δεν μπορούσαμε να βγούμε από την περιοχή μας. Νομίζω ότι ο Αστέρας δικαιούταν και έβαλε τα γκολ. Ήταν κρίμα για μας η διαχείριση του ματς από τους παίκτες μας. Έτσι όπως ανταποκρίθηκαν μετά από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω, γιατί το έχουμε συζητήσει και το έχουμε δουλέψει. Βάλαμε επιθετικούς παίκτες για να κρατήσουμε την μπάλα, όμως δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα από το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη του. Έχουμε ακόμη ένα ματς στην έδρα ματς πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος. Θέλουμε να κλείσουμε καλά τη χρονιά και να πάρουμε βαθμούς, γιατί τους έχουμε ανάγκη».  

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.