Παπαδόπουλος: «Δεν θα αφήσουμε το Κύπελλο, υπολογίζω όλους τους παίκτες»

17:18 | 19/12/2018

Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κέρκυρα ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για τη νίκη του ΟΦΗ στην Κέρκυρα και την απόδοση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στο στόχο του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας προπονητής δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Το ζητούμενο ήταν η πρόκριση. Μπήκαμε με σωστή νοοτροπία στο παιχνίδι και ευτύχησαμε να προηγηθούμε νωρίς. Διαχειριστήκαμε σωστά το αποτέλεσμα παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο που αδικεί και την ομάδα της Κέρκυρας. Τώρα έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας να προετοιμαστούμε για ένα σημαντικό ματς, με τον Ατρόμητο στην έδρα μας. Εύχομαι να κλείσουμε καλά τη χρονιά για να δούμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Και πρόσθεσε: «Μας ενδιέφερε η πρόκριση, θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Εννοείται πως προτεραιότητα για εμάς είναι το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα αφήσουμε και το στόχο του κυπέλλου». 

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι προχώρησε σε αλλαγές στην ενδεκάδα, ο «Παπ» δήλωσε: «Φέτος έχουν παίξει όλοι, ακόμα και οι δύο αλλαγές που έκανα σε αυτό το ματς ήταν από την Κ19. Τους υπολογίζω όλους τους ποδοσφαιριστές και το έχω δείξει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.