Παπαδόπουλος «καλεί» Εφορντ

13:56 | 30/07/2019

Τον Αμερικανό επιθετικό του Εργοτέλη φέρεται να θέλει στον Απόλλωνα ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα a-sports.gr, έχει χτυπήσει την πόρτα του Εργοτέλη για την απόκτηση του Τζότζεφ Έφορντ. 

Όπως αναφέρει το χαρακτηριστικό δημοσίευμα:

«Οι «κυανόλευκοι», λοιπόν, δεν έμειναν μόνο στο φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά το προχώρησαν το θέμα προχωρώντας σε συγκεκριμένη πρόταση για την απόκτηση του Έφορντ, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη με 11 γκολ.

Μάλιστα, ο Απόλλων Σμύρνης έκανε περισσότερες από μία κρούσεις στους διοικούντες των Κρητικών και μάλιστα η πρόταση του ήταν η καλύτερη, αφού τέτοια ποσά δεν πρότειναν ούτε ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1! Και αυτό προκύπτει από ομολογίες των ίδιων των ανθρώπων του Εργοτέλη μέσα στις διαπραγματεύσεις του προηγούμενου διαστήματος.

Το θέμα επί του παρόντος είναι «παγωμένο», αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν αποκλείεται όσο θα φεύγουν οι ημέρες να αλλάξουν στάση αντιλαμβανόμενοι ότι οι επιλογές τους είναι περιορισμένες ασφυκτικά για το μέλλον του Αμερικανού, τον οποίο ούτως ή άλλως θέλουν να τον παραχωρήσουν με το μεγαλύτερο (απόλυτο θεμιτό) οικονομικό όφελος…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το τηλεοπτικό αδιέξοδο «φρενάρει» τον Εργοτέλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.