Το τηλεοπτικό αδιέξοδο «φρενάρει» τον Εργοτέλη

SMS
15:47 | 29/07/2019

Πως επηρεάζει το θολό τοπίο την κρητική ομάδα

Το προσύμφωνο που είχε υπογραφεί πριν τις εκλογές και τα ποσά που αντιστοιχούσαν σε κάθε ομάδα φαίνεται ότι δεν βρίσκουν σύμφωνη την νέα κυβέρνηση. Και εκεί οφείλεται η καθυστέρηση. Σαν συνέχεια αυτού, ήρθε και το δημοσίευμα της LiveSport, στο οποίο αναφέρεται ότι η νέα κυβέρνηση δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τη Super League και δεν πρόκειται να ξοδέψει χρήματα για να «φιλοξενήσει» αγώνες ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο τον Εργοτέλη. Οι άνθρωποι του προσπαθούν να κλείσουν ''τρύπες'' από την προηγούμενη χρονιά καθώς και να τρέξουν τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ έχει ''φωνάξει'' για το θέμα των τηλεοπτικών. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Γιώργος Τουτζάρης τόνισε ότι όλα είναι στο αέρα και ότι το θολό τοπίο στα τηλεοπτικά έχει επηρεάσει αρκετά τον σχεδιασμό της ομάδας αλλά και όλων της Superleague 2. Οι ημέρες περνούν και οι εξελίξεις έρχονται με το... σταγονόμετρο, το σίγουρο είναι μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Καίγονται» στη Super League 2 για την πρόταση της ΕΡΤ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.