Παπαδόπουλος: Οι λόγοι του «διαζυγίου» και η επόμενη μέρα

Betsson Super League 2

Το βελούδινο διαζύγιο του Νίκου Παπαδόπουλου με τα Χανιά και η επόμενη μέρα για τον έμπειρο τεχνικό και την Κρητική ομάδα.

Παρελθόν μετά από 1.5 χρόνο από τα Χανιά αποτελεί ο Νίκος Παπαδόπουλος, αναζητώντας πλέον νέες προκλήσεις στην προπονητική του καριέρα.

Ο έμπειρος τεχνικός κάθισε στον πάγκο των Χανίων σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα και παρουσίασε μία αξιοπρεπή ομάδα που πάλεψε για να κάνει πρωταθλητισμό, ωστόσο φαίνεται πως οι αποφάσεις του Αντώνη Ροκάκη για την επόμενη μέρα του συλλόγου έφεραν και το αναμενόμενο φινάλε της συνεργασίας.

Ο Ροκάκης, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Νίκο Παπαδόπουλο προσπάθησε να τον βοηθήσει για να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο... αλλοπρόσαλλο πρωτάθλημα της Super League 2, κάτι που επετεύχθη σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο ισχυρός άνδρας της Κρητικής ομάδας σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει ρότα και επί της ουσίας να διαφοροποιήσει τους στόχους της νέα περίοδο, εξ ου το γεγονός ότι η απόφαση για τη μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Παπαδόπουλο πάρθηκε με το που έληξε η σεζόν. Από το τέλος της φαίνεται ότι τα Χανιά αλλάζουν κατεύθυνση και την επόμενη χρονιά δεν θα αγωνιστούν με την ταμπέλα του "πρωταθλητισμού" σε ένα έτσι κι αλλιώς δύσκολο πρωτάθλημα, το οποίο δεν αφήνει πολλά περιθώρια να πρωταγωνιστήσεις.

Οσον αφορά στον ίδιο τον Νίκο Παπαδόπουλο, το τέλος με τα Χανιά αυτή τη χρονική περίοδο του δίνει τον άπλετο χρόνο να εξετάσει προσεκτικά τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας. Ακόμα έχουμε Μάιο, μόλις ολοκληρώθηκε η σεζόν και ο «Παπ» έχει την ευχέρεια να βρει με προσοχή την επόμενη πρόκληση, θέλοντας φυσικά να διατηρηθεί σε πρωταγωνιστικό επίπεδο.

Με λίγα λόγια, ως επιμύθιο, το τέλος της συνεργασίας Χανίων-Παπαδόπουλο ήταν αναμενόμενο, ήρθε με βελούδινο τρόπο και ουσιαστικά δείχνει την επόμενη μέρα της Κρητικής ομάδας.

Ο Παπαδόπουλος έκατσε στον πάγκο των Χανίων συνολικά 50 φορές (33 φέτος) έχοντας συνολικά 23 νίκες, 17 ισοπαλίες και 10 ήττες

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.