Παπαματθαιάκης: «Πλάκα-πλάκα, αρχίζει και σοβαρεύει το πράγμα»

19:51 | 12/10/2022

Ο προπονητής του Αλμυρού μίλησε για την μεγάλη πρόκριση της ομάδας του.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε για τη νίκη του Αλμυρού επί του Πανθρακικού και την ιστορική πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο «ραντεβού», την επόμενη πρόκληση, το ματς με τον ΑΟΑΝ στην πέμπτη φάση του κυπέλλου.

«Πλάκα-πλάκα, αρχίζει και σοβαρεύει το πράγμα (γέλια). Είναι μία μέρα χαράς για το σωματείο. Τα παιδιά έχουν κάνει κάτι πάρα πολύ σημαντικό που θα το συζητάμε για πολύ καιρό. Αυτό όμως που με ευχαριστεί είναι ότι βλέπω την ομάδα μου να παίζει με σοβαρότητα. Δεν κινδυνεύουμε, ελέγχουμε τα παιχνίδια όποιον αντίπαλο κι αν έχουμε. Μας δίνει αισιοδοξία», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Γαζίου και πρόσθεσε για το επόμενο παιχνίδι:

«Εδώ που έχουμε φτάσει εμείς και ο ΑΟΑΝ θέλουμε και οι δύο την πρόκριση. Οποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα είναι μεγάλη τιμή για το Κρητικό ποδόσφαιρο να υπάρχει μία ερασιτεχνική ομάδα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Εύχομαι να γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, θα παίξουν δύο ποιοτικές ομάδες. Εκεί που φτάσαμε θέλουμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση και να πάμε στους «16».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.