Παράδειγμα ο Ντίνας

SMS
08:10 | 12/11/2018

Ο Θανάσης Ντίνας επέστρεψε μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα και ήταν το κέρδος του ΟΦΗ στη Λιβαδειά.

Αν μπορεί να πει κάποιος πως ο Όμιλος κέρδισε κάτι απ’ το ματς απέναντι στους Βοιωτούς, αυτό ήταν η παρουσία του έμπειρου ποδοσφαιριστή. Μπορεί η επιστροφή του στην ενδεκάδα να μη συνδυάστηκε μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο η… περίπτωση Ντίνα αξίζει ειδικής μνείας.

Προέρχεται από ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό με τους «ασπρόμαυρους» στη Football League, όπου πρόλαβε σε 17 συμμετοχές να σημειώσει 10 τέρματα και να μοιράσει κάμποσες ασίστ. Παρόλα αυτά, φέτος βρίσκεται… σταθερά στον πάγκο.

Πήρε και πάλι φανέλα βασικού έπειτα από σχεδόν δύο μήνες, αφού πριν από τη σαββατιάτικη (10/11) συνάντηση, είχε συμπεριληφθεί στις αρχικές επιλογές του Παπαδόπουλου σε αγώνα πρωταθλήματος μόνο κόντρα στον ΠΑΟΚ, στις 15 Σεπτεμβρίου.

Είχαν, βέβαια, μεσολαβήσει δύο συμμετοχές στην ενδεκάδα, στα παιχνίδια Κυπέλλου με Ξάνθη και Νίκη Βόλου, όμως είναι αλήθεια ότι ο Ντίνας έβρισκε χώρο στο rotation, αλλά όχι πολλά λεπτά συμμετοχής στη Super League. Σίγουρα θα μπορούσε να δείχνει «ξενερωμένος» και να εμφανίζεται… κάπως στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι, εξάλλου, ένας ποδοσφαιριστής με σημαντικές «παραστάσεις» από την πρώτη κατηγορία. Ο Ντίνας, που σήμερα κλείνει τα 29 του χρόνια (12/11/89), διαχειρίζεται με τη «δίψα» πρωτάρη την όλη κατάσταση και  δείχνει διάθεση και σοβαρότητα σε κάθε ευκαιρία που παίρνει από τον προπονητή του. Και δεδομένα η νοοτροπία που διαθέτει, ανεξάρτητα από τον αν είναι καλός ή κακός μέσα στο ματς, πρέπει ν’ αποτελέσει παράδειγμα για όλους.

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.