Παράδοση άνευ όρων...

16:53 | 11/02/2019

Κατώτερος των περιστάσεων ο Εργοτέλης γνώρισε τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου (3-0) για τη 16η αγωνιστική.

Ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, ηττήθηκε δικαίως 3-0 από τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League, μόλις στο -3 από την τρίτη και στο -4 από την δεύτερη.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι έδειχνε πως δύσκολα θα έχουμε γκολ. Ελάχιστες φάσεις, παιχνίδι κέντρου, κακό θέαμα. Μόνο δύο σουτ, ένα για κάθε ομάδα, είχε ό,τι να δώσει το ματς μέχρι το 29ο λεπτό. Ενα τράβηγμα του Μαζουλουξή στον Ολαϊτάν, έστειλε τον παλιό παίκτη του Ολυμπιακού στην άσπρη βούλα του πέναλτι και ο Απόλλων Πόντου προηγήθηκε από το πουθενά.

Ο Παπαβασιλείου έκανε αλλαγές στο δεύτερο μέρος, θέλοντας να κάνει πιο επιθετικό τον Εργοτέλη, αλλά ο Απόλλων στη δεύτερη ουσιαστικά «επίσκεψή» του στα αντίπαλα καρέ έφτασε στο 2-0 με κοντινό σουτ του Κυβελίδη στο 57'.

Η κρητική ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η αποβολή του Κοιλιάρα στο 73' (δεύτερη κίτρινη) έκανε πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων που έφτασε δίχως πρόβλημα στην τελική επικράτησε, ξεπερνώντας τον Εργοτέλη στη βαθμολογία.

Το κερασάκι στην τούρτα των νικητών ήρθε στο 83'. Ο Αμαραντίδης έβγαλε την σέντρα και ο Σουντουρά με όμορφο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ το φιλμ της αναμέτρησης.

Δείτε τη βαθμολογία της Football League.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου: Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βλάχος, Πάτας, Καλαϊτζιδης (74' Μπάμπης), Σουντουρά (85' Δημητριάδης), Πορτουλίδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν (50' Κυβελίδης).

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Λαμπάκης (65' Μπουτσάκης), Οικονόμου, Μαζουλουξής (46' Ροβίθης), Μπάτζιος, Μπρους, Κοιλιάρας, Τσέλιος, Μπρουσέλης, Καπνίδης (60' Κούατενγκ), Ιατρούδης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.