Παραίτηση Μπουνάκη στον Γιούχτα!

13:21 | 22/03/2021

Δηλώνει αντίθετος με τη συμμετοχή των Αρχανιωτών στο πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Μπουνάκης με δήλωση του έκανε γνωστή την παραίτηση του από τον προεδρικό θώκο του Γιούχτα, ενώ ανέλυσε τους λόγους της απόφασης του.

Ο ίδιος ήταν εξαρχής ενάντια στην απόφαση επανεκκίνησης της δράσης, λόγω του κορωνοϊού, αφού κάτι τέτοιο βάζει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών και όχι μόνο.

Παρόλα αυτά, οι "πράσινοι" συνεδρίασαν και αποφάσισαν να πάρουν μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, κάτι που έφερε και την αποχώρηση του.

Η δήλωση του Νίκου Μπουνάκη

Η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), για τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Τρίτης Εθνικής (Γ΄ Εθνική), την στιγμή που η χώρα ματίζετε από την κορύφωση της πανδημίας του Covid-19, είναι ανεξήγητη και επικίνδυνη, βάζει σε κίνδυνο την υγεία των αθλητών και του προσωπικού των σωματείων.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων του Κρητικού ομίλου προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε τους αρμόδιους της πολιτικής ηγεσίας και της ΕΠΟ για την αντίθεση μας στην συνέχιση του πρωταθλήματος όσο επικρατούν οι συνθήκες της πανδημίας.

Δυστυχώς δεν ακουστήκαμε, κάτω από την απειλή του υποβιβασμού η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων δήλωσε συμμετοχή σε ένα πρωτάθλημα που συνεχώς αλλάζει ημερομηνίες έναρξης.

Στον Α.Ο Γιούχτα από την αρχή που τέθηκε το θέμα ήμασταν αντίθετοι στην συνέχιση του πρωταθλήματος.

Κάτω όμως από την πίεση της απειλής του υποβιβασμού, με χθεσινή του απόφαση το ΔΣ αποφάσισε την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, απόφαση με την οποία διαφωνώ και την θεωρώ επιζήμια για το μέλλον της ομάδας.

Μην μπορώντας να υπηρετήσω μια απόφαση με την οποία διαφωνώ παραιτούμαι από την προεδρία και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.