Παρελθόν από τον Ερμή Ζωνιανών ο Βολονάκης

19:24 | 07/06/2018

Ο Δημήτρης Βολονάκης δε συνεχίζει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Ερμή Ζωνιανών.

Ο έμπειρος τεχνικός με επιστολή του ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τους Ρεθυμνιώτες. Ευχαριστεί, βέβαια, όλους όσοι συνεργάστηκε στο διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο του συλλόγου. Τονίζει, μάλιστα, ότι στον Ερμή έκανε μόνο φίλους.

Αναλυτικά η επιστολή του: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. του Ερμή, τους φίλους του Ερμή, αλλά κυρίως τον πρόεδρο Γιάννη Κάββαλο για την άριστη συνεργασία που είχαμε, έναν άνθρωπο που είχαμε κοινούς κώδικες τόσο ποδοσφαιρικούς, όσο και ηθικούς. Είναι λυπηρό που εγκαταλείπει τον ενεργό του ρόλο στην ομάδα, γιατί τέτοιοι άνθρωποι είναι απαραίτητοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα να ευχαριστήσω τους Γενικούς Αρχηγούς Βαγγέλη Κάββαλο και Νίκο Παρασύρη, όπως και τους άμεσους συνεργάτες μου, Πέτρο Κυριακάκη, Άλκη Πλουσή, Μάρκο Μίγκλη και όσους παίκτες συνεργάστηκα. Δεν καταφέραμε τον βασικό μας στόχο, όμως φέραμε ένα τρόπαιο ακόμη σημαντικό στον σύλλογο. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες (όχι οικονομικά), αφού η ομάδα βρισκόταν στην τελευταία θέση σε ένα πρωτάθλημα πολύ μικρό, αν και τον πρώτο μας μήνα φάνηκε η ομάδα να βρίσκει τον εαυτό της αγωνιστικά, έχοντας καλό πρόσωπο.

Κάποια θέματα όμως που προέκυψαν ήταν αδύνατον να ξεπεραστούν και νομίζω αυτά έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Εύχομαι στα Ζωνιανά να πετύχουν τον στόχο τους και να ξέρουν πως κέρδισαν ακόμη ένα φίλο. Στο επανιδείν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.