Παρί: Η πρώην σύζυγος του Χακίμι πήρε θέση μετά την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό

21:20 | 27/03/2023

Έναν μήνα μετά από την καταγγελία εις βάρος του Ασράφ Χακίμι για σεξουαλική κακοποίηση, η πρώην σύζυγός του πήρε για πρώτη φορά θέση, θέλοντας να εκφράσει την υποστήριξή της στα θύματα βιασμού αλλά και την εμπιστοσύνη της στη δικαιοσύνη.

Ο Ασράφ Χακίμι έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη από τα τέλη Φεβρουαρίου καθώς μετά την καταγγελία κοπέλας για βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή της Παρί, του ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα.

"Οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Είναι ήρεμος και έχει θέσει τον εαυτό τη στη διάθεση των αρχών", είχε τονίσει σχετικά η δικηγόρος του Ασράφ Χακίμι, Φάνι Κόλιν, με την πρώην σύζυγό του, Χίμπα Άμπουκ, να παίρνει και εκείνη θέση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησής της στο Instagram.

Σε αυτή δεν διστάζει να εκφράσει τη συμπαράστασή της για τα θύματα βιασμού και να ξεκαθαρίσει την εμπιστοσύνη που τρέφει προς τη δικαστική εξουσία, με την 36χρονη Ισπανίδα ηθοποιό να σχολιάζει ως εξής:

"Αφού λάβαμε την απόφαση να χωρίσουμε νόμιμα και να σταματήσουμε να ζούμε μαζί εν αναμονή της διαδικασίας του διαζυγίου, μπορείτε να φανταστείτε ότι πέρα από τον πόνο που προκάλεσε ο χωρισμός έπρεπε να αποδεχτώ τη θλίψη.

Πέρα από ένα αποτυχημένο πλάνο που έδωσα το σώμα και την ψυχή μου,. έπρεπε να αντιμετωπίσω και αυτή την ατιμωτική πράξη. Χρειαζόμουν χρόνο για να συμφιλιωθώ με αυτό το σοκ.

Κάποιος πρέπει να εμπιστευτεί τη νομική διαδικασία, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα της κατηγορίας. Ωστόσο, στη ζωή μου, πάντα ήμουν και θα είμαι στο πλευρό των θυμάτων".



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.