Πάρντιου: «Ο ήλιος μου προκάλεσε πρόβλημα στην επιδερμίδα»

21:42 | 16/09/2022

Ο Άλαν Πάρντιου στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη τόνισε πως... ο ήλιος που συνάντησε στην Ελλάδα του προκάλεσε πρόβλημα στην επιδερμίδα.

«Έχω συνηθίσει στη βροχή, στην Ελλάδα συνάντησα ζέστη και ήλιο ο οποίος μου είχε προκαλέσει πρόβλημα στην επιδερμίδα. Γενικώς οι άνθρωποι άνω των 55 ετών είναι απαραίτητο να προσέχουν την έκθεσή τους στον ήλιο», τόνισε στη NOVA ο νέος προπονητής του Άρη.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα είπε: «Δουλεύοντας στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας είχα μία γνώση για το πρωτάθλημα της Ελλάδας, γιατί είχαμε κάνει το σκανάρισμα. Ήμουν τεχνικός διευθυντής, δούλεψα σκανάροντας τις ελληνικές ομάδες και μπόρεσα να διαπιστώσω την ποιότητά τους και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αρκετές απ' αυτές έχουν την ποιότητα που έχει και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Όσον αφορά στο σκέλος της πρόκλησης, στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας κυνηγούσα τη Λουντογκόρετς, η οποία ήταν σε πολλά επίπεδα ανώτερη από την ΤΣΣΚΑ, ωστόσο μπορέσαμε και ανταποκριθήκαμε σ' αυτή την πρόκληση. Κερδίσαμε ένα Κύπελλο, πήγαμε σε ακόμα έναν τελικό Κυπέλλου, βελτίωσα την ομάδα και αυτό θέλω να κάνω με τον Άρη. Είναι μία ομάδα που βρίσκεται διαρκώς στις υψηλές θέσσεις της βαθμολογίας, κυνηγάει τις 2-3 πρώτες ομάδες και θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Δουλεύοντας σιγά σιγά με τον καιρό, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κι εμείς πράγματα, να γίνουμε ποιοτικότεροι και να φτάσουμε στις υψηλές θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.