Παρουσίασε το ηλεκτρονικό εισιτήριο ο ΟΦΗ

14:17 | 02/08/2018

Η επιστροφή του ΟΦΗ στη Super League φέρνει άλλο… αέρα σε όλα τα επίπεδα. Ένα καινούργιο κομμάτι που μπαίνει στην καθημερινότητα των «ασπρόμαυρων» είναι και το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, έτσι, παραχώρησε το πρωί συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης για να το παρουσιάσει. Πρόκειται για κάτι το διαφορετικό και οι φίλοι του ιστορικού σωματείου καλούνται να ενημερωθούν για τη… νέα τάξη πραγμάτων, η οποία θα κάνει… ευκολότερη τη ζωή τους στο γήπεδο.

Η σημερινή συνάντηση είχε ουσιαστικά ενημερωτικό χαρακτήρα, προκειμένου ο κόσμος να μάθει τι ισχύει και τι επιβάλλει ο αθλητικός νόμος, αλλά και να πληροφορηθεί τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προμηθευτεί πλέον το εισιτήριο του. Είτε απλό, είτε διαρκείας.

Η κρητική ΠΑΕ παρουσίασε τη συμφωνία με την εταιρεία ticketcore, η οποία δημιούργησε μια ειδική πλατφόρμα, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μέσα από τον υπολογιστή, το κινητό του ή το tablet του να κλείνουν θέση για τα ματς του ΟΦΗ. Σύντομα, μάλιστα, αυτή η πλατφόρμα θα είναι στο «αέρα» και θα «κουμπώσει» στην επίσημη σελίδα της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Μανώλης Ρουσάκης, ανέλυσε το σύστημα, που είναι αρκετά εύκολο στη χρήση του. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ξεκινήσαμε μια συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με μια πλατφόρμα ολοκληρωμένης διαχείρισης εισιτηρίων, που είναι μια από τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ με την επάνοδο της στην Σούπερ Λιγκ. Η πλατφόρμα είναι πολύ εύκολη και προσβάσιμη.

Ο κάθε χρήστης μπορεί από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή του, να κλείσει το εισιτήριο του, με τα απαραίτητα στοιχεία που θα ταυτοποιούν το πρόσωπο, στο οποίο θα ανήκει το εισιτήριο. Έτσι, θα πηγαίνει χωρίς πίεση, άγχος και ουρές στο γήπεδο και θα μπαίνει μέσα».

Ο υπεύθυνος marketing της ΠΑΕ, Μανώλης Γουρνιεζάκης, στάθηκε κυρίως στην ελεγχόμενη πρόσβαση που θα υπάρχει φέτος στο γήπεδο, με την τοποθέτηση τουρνικέ σε όλες τις θύρες. Είπε σχετικά: «Είμαστε υποχρεωμένοι με βάση το νέο αθλητικό νόμο να κάνουμε κάποια πράγματα με βάση την επιστροφή μας στην Σούπερ Λιγκ. Είμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετήσουμε σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης στο γήπεδο μας.

Θα υπάρχουν τουρνικέ σε όλες τις θύρες του γηπέδου και ηλεκτρονικό εισιτήριο, για κάθε θέση. Συνδυαστικά με το σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης  το οποίο επίσης αναβαθμίζεται στο γήπεδο μας».

Ο επί σειρά ετών, υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων του ΟΦΗ, Μανώλης Τζιρίτας, αναφέρθηκε στην σημασία που θα έχει για τους φιλάθλους να μπουν στο… πνεύμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Πρέπει, δηλαδή, να το αποκτούν πλέον διαδικτυακά και όχι περιμένοντας στα γκισέ ή στα γραφεία των «ασπρόμαυρων», καθώς μ’ αυτόν τον τρόπο αποφεύγουν και την ταλαιπωρία. Πρόσθεσε, τέλος, πως οι αλλαγές αυτές έχουν φέρει και τη μείωση των θεατών στο «Θ. Βαρδινογιάννης», που έχει πέσει στις 7.300 θέσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.