Πάσχα στο χωριό για τους εμβολιασμένους;

18:50 | 05/04/2021

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μπορούν οι εμβολιασμένοι να μετακινούνται εκτός νομού, και μάλιστα εν όψει Πάσχα, στον τόπο καταγωγής τους, σύμφωνα με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσο.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι 100,3»., στην ερώτηση για το αν οι εμβολιασμένοι θα μπορούσαν να μεταβούν στον τόπο καταγωγής τους, σημείωσε: «Υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αυτά θα τα δούμε μαζί με το ελεγχόμενο άνοιγμα του τουρισμού γιατί πρέπει να υπάρχουν κοινοί κανόνες τόσο για τους τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα και είναι εμβολιασμένοι, όσο και για τους Έλληνες πολίτες που έχουν εμβολιαστεί». «Άρα», συμπέρανε, «χρειαζόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο».

Στο ερώτημα για το πώς θα γιορτάσουμε το Πάσχα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ επιχειρηματολόγησε ότι «είναι νωρίς να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, είμαστε σε μια έξαρση του τρίτου κύματος, υπάρχει πίεση, καλό είναι να μην ανοίξουμε συζήτηση τι θα κάνουμε το Πάσχα». Προφανώς, συνέχισε, «υπάρχει προσδοκία, θα προσπαθήσουμε με ψυχραιμία να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε και αυτήν την κίνηση».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.