Πασχαλάκης: «Με τον ΟΦΗ δεν έδειξε το video τι έλεγα»

16:12 | 01/10/2018

Τι δήλωσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο Γεντί Κουλέ.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM όχι μόνο για την επικράτηση του Δικεφάλου επί του Ολυμπιακού, αλλά και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το πως εκφράζει τα συναισθήματά του, με αφορμή τον αγώνα με τον ΟΦΗ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ξεσπάω, όπως έγινε απέναντι στον ΟΦΗ ή χθες που πανηγύρισα έντονα. Με τον ΟΦΗ ήταν ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων. Δεν έδειξε το βίντεο τι έλεγα πριν, τι έλεγα μετά. Όπως είπα μετά το παιχνίδι το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει. Σε κάθε παιχνίδι δείχνω τα συναισθήματά μου».

Αξιο αναφοράς είναι και το σημείο όπου αναφέρεται στη σύζυγό του και τι του είπε μετά το ματς κόντρα στη Μπενφίκα στην Τούμπα: «Η γυναίκα μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Με το που πήγα σπίτι μού είπε ‘Τι έκανες πάλι; Πάλι τα ίδια;’. Μου αρέσει αυτό, γιατί είναι άνθρωπος που λέει πάντα την αλήθεια. Είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και με έχει βοηθήσει να φτάσω εδώ που είμαι τώρα». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.