Πατέρας Ιορδάνη Αδαμάκη: «Ο γιος μου είναι ακόμα αγνοούμενος»

20:52 | 02/03/2023

Ο πατέρας του Ιορδάνη Αδαμάκη διέψευσε τις φήμες, που ήθελαν τον γιο του να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή στα Τέμπη.

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει η είδηση της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, όπου πάνω από σαράντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες και οι αγνοούμενοι. Οι συγγενείς των αγνοούμενων μέσω των social media ψάχνουν τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν δώσει σημείο ζωής.

Το ίδιο κάνει και ο πατέρας του Ιορδάνη Αδαμάκη, του ποδοσφαιριστή, που αναφέρθηκε πριν από λίγες ώρες ότι βρίσκεται μέσα στα θύματα. Παρόλα αυτά ο πατέρας του παίκτη της ΑΟ Υπάτου με δηλώσεις του στην «Πρωϊνή» διέψευσε αυτή την είδηση, λέγοντας ότι ο γιος του είναι αγνοούμενος.

«Βρεθήκαμε κατά την χθεσινή ημέρα στη Λάρισα προκειμένου να δούμε από κοντά την πρόοδο των ερευνών γύρω από τον Ιορδάνη, ο οποίος παραμένει αγνοούμενος και για την ώρα δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση.

Υπάρχουν πολλοί τραυματίες και αγνοούμενοι, δεν μας επιτρέπεται να προσεγγίσουμε τα σημεία όπου έχουν μεταφερθεί και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη ενημέρωση. Έδωσα DNA και τώρα που μιλάμε επιστρέφω στην Καβάλα ,καθώς έχω άλλα δύο παιδιά που μας περιμένουν. Αναμένουμε, όπως τόνισα ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές της Λάρισας», ήταν τα λόγια του Μάκη Αδαμάκη.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.