Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε: Ο ρεαλιστικός στόχος του ΟΦΗ

SMS

Ο ΟΦΗ εμφανίζεται ρυθμιστής για τις ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία, τα δύο μεγάλα ματς στο ''Γεντί Κουλέ'' και ο στόχος της γρήγορης εξασφάλισης της παραμονής

Ο ΟΦΗ αγωνίζεται την ερχόμενη Δευτέρα (13/2) απέναντι στη Λαμία, με στόχο να πάρει ότι δεν μπόρεσε στο Γεντί Κουλέ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ενισχυμένος με την παρουσία του Λουίζ Φελίπε και με την ψυχολογία σε καλό επίπεδο, φιλοδοξεί για ένα καλό φίνις στην κανονική περίοδο.

Ο ΟΦΗ των 20 βαθμών δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο την δεδομένη στιγμή από την 7η θέση. Και αυτή μοιάζει ένας εξαιρετικά δύσκολος στόχος αν σκεφτούμε ότι ο Ατρόμητος έχει 25 με ένα ματς λιγότερο και ο Παναιτωλικός 24, βρίσκονται στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα των 5 τελευταίων αγωνιστικών του ΟΦΗ:

  • Λαμία (εκτός)
  • Άρης (εντός)
  • Ιωνικός (εκτός)
  • ΑΕΚ (εντός)
  • Λεβαδειακός (εκτός)

Το πρόγραμμα της κρητικής ομάδας μέχρι το φινάλε μοιάζει κάπως ιδιαίτερο. Από την μια, δεν υπάρχει κάποιο πολύ απαιτητικό εκτός έδρας ματς με κάποιον από τους λεγόμενους ''μεγάλους'', από την άλλη έχει παιχνίδια με ομάδες που παίζουν την παραμονή τους (Λαμία, Ιωνικός, Λεβαδειακός) και δύο δυνατά ματς στο ''Γεντί Κουλέ'' με Άρη και ΑΕΚ.

Ρεαλιστικά, όλα τα ματς έχουν αυξημένη δυσκολία, καθώς οι τελευταίες αγωνιστικές είναι μια διαφορετική συνθήκη. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πλέι άουτ και ο στόχος είναι ο Όμιλος να μπει σε αυτά όσο το δυνατόν πιο εξασφαλισμένος από δύσκολα μονοπάτια. Ώστε από την μια να μην έχει άγχος, από την άλλη ο Νταμπράουσκας να δοκιμάσει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα πρόσωπα και συστήματα ενόψει της επόμενης χρονιάς. Άλλωστε, οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να λειτουργούν και για την επόμενη ημέρα. Μια νίκη στην Λαμία θα είναι η καλύτερη αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα highlights του αγώνα

Οι δηλώσεις του Νταμπράουσκας

Το γκολ του Φελίπε που ακυρώθηκε από το VAR

Το μήνυμα του Φελίπε μετά το ντεμπούτο του

Σπουδαία κίνηση από τον Τσιλιανίδη: Ξύρισε το κεφάλι του για τους καρκινοπαθείς!

VIDEOS: Τραγουδώντας στη βροχή!

Ο Φελίπε ήρθε για να λύσει τα χέρια του Νταμπράουσκας

Η βαθμολογία της Super League

Ο Νταμπράουσκας έφτιαξε την άμυνα, ο Φελίπε θα φτιάξει την επίθεση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.