Πένθος στον ΟΦΗ και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Θαλής Τσιριμώκος

09:26 | 19/06/2022

Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος παλαίμαχος φορ Θαλής Τσιριμώκος, σε ηλικία μόλις 68 ετών.

Μία σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας άνθρωπος με πολύ σημαντικό έργο που άφησε το ανεξίτηλο σημάδι του στα γήπεδα. Τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 68 του χρόνια ο Θαλής Τσιριμώκος, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, σκορπίζοντας στη θλίψη τους οικείους του και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στον ΟΦΗ αγωνίστηκε από το 1981-1986 με συνολικά 114 ματς και 40 γκολ. Ο Τσιριμώκος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Παγκρατίου αγωνιζόμενος ως επιθετικός, ενώ έπαιξε επίσης σε Καλλιθέα, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης. Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε προπονητής σε αρκετές ομάδες Β, Γ' Εθνικής και τοπικών πρωταθλήματων. Επίσης υπήρξε συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ, αλλά και γενικός αρχηγός του ΠΑΣ.

Το 1979-80 είχε αναδειχθεί δεύτερος σκόρερ της Α' Εθνικής με τον ΠΑΣ, πίσω από τον Μπάγεβιτς, αλλά και τρίτος σκόρερ της κατηγορίας με τον ΟΦΗ το 1982-83.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.