Νοικοκυράκης, ο νεότερος στην ιστορία του ΟΦΗ!

12:50 | 06/05/2018

Ο Βαγγελης Νοικυράκης έγινε ο νεότερος παίκτης που φόρεσε σε επαγγελματικό επίπεδο τη φανέλα του ΟΦΗ.

Η 5η Μαΐου 2018 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Βαγγέλη Νοικοκυράκη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΟΦΗ στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας και παράλληλα έγινε ο νεότερος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα των «ασπρόμαυρων», τουλάχιστον στα επαγγελματικά χρόνια του ποδοσφαίρου.

Αγωνίστηκε σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και μιας ημέρας και πέρασε τον Αλεκσάνταρ Πέσιτς, ο οποίος 16 ετών και 8 μηνών έπαιξε σε παιχνίδι ΟΦΗ - Ολυμπιακού. Πριν κλείσει, βέβαια, τα 17 του είχε πάρει το… βάπτισμα του πυρός και ο Κώστας Χανιωτάκης, καθώς ο παλαίμαχος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε ηλικία 16 ετών, 9 μηνών και 23 ημερών. 

Ο Νοικοκυράκης, μάλιστα, έγινε ο τρίτος νεότερος παίκτης, που έπαιξε τη φετινή περίοδο στη Football League. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Νίκος Μασούρας, που έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 16 χρονών, 6 ημερών και 24 ημερών στο παιχνίδι Παναχαϊκής-Απόλλωνα Λάρισας (7/1/18). Δεύτερος είναι ο Κυριάκος Γιαξής, που έπαιξε στο Πανσερραϊκός - ΑΕ Καραϊσκάκης (25/11/17), όντας 16 χρονών, 7 μηνών και 23 ημερών.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.