Το μεγάλο όφελος της νίκης και οι δεσμεύσεις της διοίκησης…

Απόψεις

Μια ακόμα νίκη, μεγάλο σκορ σε ένα ακόμα ματς και η ομάδα σταθερά στην κορυφή. Σαν να λέμε «μια ακόμα ημέρα στη δουλειά» για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ… Η νίκη όμως κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας είχε ένα ακόμα σημαντικό όφελος.

Παράλληλα η διοίκηση δεσμεύτηκε προς τον προπονητή πως θα υλοποιήσει όλες τις επιθυμίες του προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και να έχει αυτή όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να κάνει τη δουλειά του απερίσπαστος. 

Ας σταθούμε όμως αρχικά στο μεγάλο όφελος της νίκης και παρακάτω θα πάμε στα της «επόμενης ημέρας». Το όφελος αυτό δεν ήταν άλλο από την παρουσία στην αναμέτρηση του Βαγγέλη Νοικοκυράκη και του Γιώργου Κοντογιάννη. Αμφότεροι μπήκαν ως αλλαγή, ο Νοικοκυράκης στο 70’ και ο Κοντογιάννης επτά λεπτά αργότερα και έδειξαν πως δίκαια έχουν κερδίσει θέση στην επαγγελματική ομάδα. 

Για τον Κοντογιάννη δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς είχε παίξει και στους αγώνες με Κισσαμικό και Παναιγιάλειο, ενώ τα «διαπιστευτήριά του» τα είχε καταθέσει πέρσι όταν πήρε το βάπτισμα του πυρός στον αγώνα με τον Αιγινιακό. Αντίθετα για τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη ήταν η «πρώτη» του. Μια σημαντική στιγμή για αυτόν, η δεύτερη στην ποδοσφαιρική του πορεία μετά την προώθησή του στην επαγγελματική ομάδα. 

Και οι δυο έβγαλαν σοβαρότητα, ωριμότητα και μεστότητα στο παιχνίδι τους, κάτι που αναμένεται να αποτελέσει παρακαταθήκη για τη νέα αγωνιστική χρόνια, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τον ΟΦΗ. Οι προκλήσεις τώρα ξεκινούν για τους δυο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δείχνουν ικανοί και ορεξάτοι να ανταπεξέλθουν σε αυτές… 

Πάμε τώρα στα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παπαδόπουλος πως ζήτησε από τους διοικούντες προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Τα ανέφερε όλα με λεπτομέρειες. Μπορεί τα περισσότερα από αυτά να φαντάζουν αυτονόητα για μια ομάδα Super League, με το ανάστημα του ΟΦΗ, όμως στον Όμιλο των τελευταίων (πολλών) χρόνων δεν είναι. 

Εξαιτίας της απουσίας τους εν πολλοίς έφτασε η ομάδα στα τάρταρα από τα οποία επιστρέφει. Η… μπάλα είναι πλέον και πάλι στο γήπεδο των διοικούντων. Να δείξουν πως έχουν στην πραγματικότητα τόσο τη θέληση, όσο και τη μπόρεση να τα υλοποιήσουν, προκειμένου με μπροστάρη τον Παπαδόπουλο να μπορέσει ο ΟΦΗ να αρχίζει να βρίσκει και πάλι για τα καλά τη χαμένη του αίγλη. 

Εύκολο δεν είναι, όπως επίσης δεν μπορεί να γίνει από τη μία ημέρα στην άλλη. Μπορούν όμως να γίνουν οι πρώτες κινήσεις που θα δείξουν πως υπάρχει η διάθεση για ανάλογη συνέχεια…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.