Περιμένοντας... τελικό και Εθνική στα «Δύο Αοράκια»

Απόψεις

Αντίστροφη μέτρηση για τις δύο μπασκετικές συναντήσεις που θα λάβουν χώρα στο Ηράκλειο τις επόμενες ημέρες

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας όπου το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει δύο σημαντικές μπασκετικές αναμετρήσεις, σε μια χρονιά - ορόσημο για την πόλη. Το Ελλάδα - Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς και το τελικός Κυπέλλου Ελλάδας αποτελούν την αρχή για τον ''οργασμό'' αθλητικών διοργανώσεων στην Κρήτη για το 2019.

ΠΡΩΤΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

Αρχικά, το γήπεδο στα ''Δύο Αοράκια'', την ερχόμενη Κυριακή (17/02), θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ή Κύμη. Το ζευγάρι του τελικού θα προκύψει την Τετάρτη(13/02) το βράδυ από τις δύο νοκ άουτ αναμετρήσεις σε ΟΑΚΑ και Χαλκίδα αντίστοιχα. 

Ο τελικός θα διεξαχθεί τέσσερις μέρες μετά, στις 17 Φεβρουαρίου,στο στολίδι της πόλης, με παρουσία ΜΟΝΟ μαθητών και αθλητών ακαδημιών. Η διαδικασία και η ''συνταγή'' είναι η ίδια με πέρυσι καθώς και ο τρόπος μεταφοράς των μαθητών στο γήπεδο. Έχουμε ημέρες να ασχοληθούμε με τα διαδικαστικά.

... ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ

Τέσσερις ημέρες με τον τελικό, στις 21 Φεβρουαρίου η Εθνική Ελλάδας θα υποδεχθεί την Γεωργία (20.30) στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, παρ όλα αυτά οι μπασκετόφιλοι του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους Έλληνες διεθνείς.Τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει εδώ και ημέρες και βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, γενική είσοδος στα 10 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Μία πόλη... πολλές σπουδαίες διοργανώσεις

Στα «Δύο Αοράκια» και φέτος ο τελικός κυπέλλου!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.