Περνάει από την Κρήτη το τρόπαιο του Παγκοσμίου

18:33 | 23/05/2019

Οι φίλαθλοι του νησιού θα δουν από κοντά το τρόπαιο που θα σηκώσει η πρωταθλήτρια κόσμου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας (31/08-15/9)

Το Κύπελλο του πρωταθλητή κόσμου, θα κάνει τη δική του διαδρομή πριν καταλήξει στην Κίνα, όλα αυτά στο πλαίσιο του trophy tour. 

Αφετηρία και σημείο τερματισμού θα είναι η Κίνα που θα φιλοξενήσει την διοργάνωση, ενώ θα υπάρξουν αρκετές ενδιάμεσες στάσεις. Ανάμεσά τους και το Ηράκλειο. Το τρόπαιο θα βρεθεί στην Κρήτη στις 29 Ιουνίου, ημέρα έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19. Εκτός από την «μεγαλόνησο». To κύπελλο θα ταξιδέψει συνολικά σε 24 χώρες, θα φωτογραφηθεί σε σημεία που σημαίνουν πολλά για την κάθε χώρα, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τις δικές τους φωτογραφίες δίπλα του.

Θυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί 31 Αυγούστου-15 Σεπτεμβρίου 2019 με τη συμμετοχή 32 χωρών.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.