Πέρσον: «Νιώθω οικεία στον ΟΦΗ, ελπίζω να πάρω περισσότερο χρόνο»

13:56 | 14/01/2019

Συνέντευξη σε μέσο της χώρας του, παραχώρησε ο Σουηδός επιθετικός του ΟΦΗ μιλώντας για τη νέα του ομάδα, το Ηράκλειο και τις πρώτες του ημέρες στην Κρήτη

Ο Πέρσον αναφέρεται στις πρώτες του ημέρες στο Ηράκλειο, την διαμονή του στη πόλη, τον ΟΦΗ, τις πρώτες εντυπώσεις καθώς και τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά με τη νέα του ομάδα.

''Αισθάνομαι καλά, προσπαθώ να μάθω όσο μπορώ καθημερινά τι θέλει ο προπονητής. Πρέπει να προσαρμοστώ στο παιχνίδι της ομάδας και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου'' τόνισε ο Πέρσον για τις πρώτες του εικόνες από τον ΟΦΗ.

Ο Πέρσον στάθηκε και στο γεγονός ότι τα νέα αποκτήματα μιλάνε... αγγλικά. ''Είναι επίσης ωραίο ότι ορισμένοι παίκτες έχουν έρθει από άλλες χώρες. Αυτή τη στιγμή είμαστε τρεις παίκτες που είμαστε σε ξενοδοχεία και όλοι μπορούν να μιλούν αγγλικά, αυτό είναι κάτι πολύ ωραίο. Δεν είναι εύκολο να είσαι μόνος σε μια ξένη χώρα'' λέει ο Έρικ Πέρσον στο skanesport.se

Τι διαφορές έχει το Ελληνικό από το Σουηδικό πρωτάθλημα;

- Υπάρχουν διαφορές, πολλοί παίκτες στην ομάδα έχουν παίξει σε κορυφαίες παίκτες στην Ελλάδα, όπως ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. 

Έχεις παίξει καθόλου με την νέα σου ομάδα;

- Ναι! Αγωνίστηκα 20 λεπτά την Τρίτη, στην ισοπαλία με τον Εργοτέλη. Στη συνέχεια έπαιξα 10 λεπτά εναντίον του Πανιωνίου.

Περιμένεις να έχεις περισσότερο χρόνο συμμετοχής;

- Είναι καλός ο ανταγωνισμός, ξέρω τι μπορώ να κάνω και ελπίζω να πάρω περισσότερο χρόνο. Πρέπει να δείξω στον προπονητή μου ότι αξίζω να παίζω. 

Ποια είναι η γνώμη σου για το σύλλογο μέχρι στιγμής;

- Νιώθω πολύ οικεία, αισθάνομαι ευπρόσδεκτος στο σύλλογο. Παρ ότι το οικονομικό είναι ένα πρόβλημα στην Ελλάδα, όμως με τους νέους ιδιοκτήτες δεν έχω νιώσει ότι υπάρχει πρόβλημα. 

Επίσης, στο τέλος της συνέντευξης ο Πέρσον τόνισε ότι στις 20 Ιανουαρίου θα μετακομίσει στο νέο του σπίτι, τόνισε ότι του αρέσει πολύ το Ηράκλειο και ότι δεν συμφωνεί με αυτούς που λένε ότι είναι η ''άσχημη'' πόλη της Κρήτης ενώ είναι εντυπωσιασμένος από τον καιρό. Αξιοσημείωτο, ότι ο Σουηδός δημοσιογράφος ρώτησε τον Πέρσον αν έχει αντιμετωπίσει κάτι περίεργο έως τώρα, όπως την είσοδο Σαββίδη με το όπλο στη μέση στο ματς με την ΑΕΚ), ο Σουηδός φορ τόνισε ότι δεν έχει συμβεί τίποτα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.