Πήγε για προπόνηση και τον... έδιωξαν!

SMS
10:13 | 30/08/2019

Τι συνέβη και οδηγήθηκαν σε ''διαζύγιο'' Αλμυρός και Δημήτρης Βολονάκης - το κρίσιμο συμβούλιο των μελών χωρίς την παρουσία του... προέδρου!

Σίγουρα είναι μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Η φιλόδοξη ομάδα του Αλμυρού, η οποία πέρυσι έφτασε ένα βήματα πριν την άνοδο χάνοντας την στο τελευταίο ματς των μπαράζ, απέλυσε ξαφνικά τον Δημήτρη Βολονάκη

Η παρουσία της ομάδας του Γαζίου στα φιλικά και το κλίμα στα αποδυτήρια δεν προμήνυε με τίποτα αυτή την εξέλιξη. Μια ομάδα που έδειξε στα πρόσφατα παιχνίδια θα πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν, το τελευταίο δεκαήμερο είχε μόνο νίκες και το κλίμα στο σύλλογο έμοιαζε ιδανικό

Τι οδήγησε όμως, στο ξαφνικό διαζύγιο; Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μετά το νικηφόρο παιχνίδι (Τετάρτη) με τον Ανθεστίωνα, οι άνθρωποι της ομάδας μίλησαν με τον έμπειρο κόουτς για το πως κυλούν τα πράγματα στην ομάδα. Στη συνέχεια ακολούθησε συμβούλιο μεταξύ των μελών, χωρίς - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες - την παρουσία του προέδρου Μανώλη Βίστη. Εκεί, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Μια ημέρα αργότερα, ο Δημήτρης Βολονάκης, βρέθηκε στο γήπεδο για την προπόνηση της ομάδας και ειδοποιήθηκε από μέλη του Δ.Σ ότι δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι του συλλόγου.

Μια απόφαση, που αποδεικνύεται ότι δεν ήταν όσο ξαφνική παρουσιάστηκε μιας και η διάδοχη κατάσταση εξωτερικεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ στα τοπικά ΜΜΕ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aλμυρός: Το ξαφνικό «διαζύγιο» με Βολονάκη και ο διάδοχος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.