Πήραν εύκολα τον πρώτο τελικό οι έφηβοι του ''Ηράκλειο''!

Mπασκετ

Η ομάδα εφήβων του Ηράκλειο κέρδισε εύκολα με 76-41 τον Ιάλυσο στη Ρόδο και έδειξε ότι η ομάδα είναι φτιαγμένη για σπουδαία πράγματα

Σπουδαία εμφάνιση για τα παιδιά του Γιώργου Μακράκη. Έπειτα από μια μεγάλη εμφάνιση, επικράτησε εύκολα με 76-41 την ομάδα του Ιάλυσου και με στόχο το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στη Β φάση των προκριματικών του πανελληνιου πρωταθλήματος Εφήβων. Την Κυριακή το ''Ηράκλειο'' θα παίξει με την ομάδα της Μυκόνου για την πρόκριση (2/4, 13:30).

Αφεντικό από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, νικήτρια σε όλα τα 10λεπτα η κρητική ομάδα δεν άφησε περιθώρια στους Ροδίτες, ενώ στο φινάλε ο κόουτς Μακράκης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε διαθέσιμους

Τα δεκάλεπτα ήταν: 21-15, 34-27(ημ.), 55-36, 76-41

Διαιτητές: Σκουλαρίκης- Κουτίβης

Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μακράκης): Σπινθουράκης 6, Τζώρτζης, Κανατάκης 7(1), Μαρτίνα 15(2), Γενιτσαρίδης 12(1), Σαραντουλάκης, Καλλικάκης 5, Τσέλιος, Σαβουλίδης 7, Κουγιουμουτζής 11, Μηλαθιανάκης, Κατσούρρι 13.

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Αλμπάνης): Καταβαίνης, Ζερβός, Τελώνης 14(3), Σμυρνής 7, Παρσωτάκης 6, Βόνια, Τσούβαλης, Παπανθύμου, Πύλιος 3, Συκόφυλλος 2, Καρπέτης 1, Μπόζιτς 8(2).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.